Swedish Plastics Industry Awards 2018

Varmt välkommen till årets viktigaste evenemang i plastbranschen!

Kvällen startar kl. 19:00 med fördrink, mingel och prisutdelning av Swedish Plastics Industry Awards. Därefter avnjuter vi en härlig trerättersmiddag följt av kvällens underhållning och fest! 

OM SWEDICH PLASTICS INDUSTRY AWARDS

Eventet har arrangerats under flera år och är den självklara mötesplatsen för branschen att träffas under avslappnade former i samband med den årliga branschmässan. Målet är att ge kollegor, leverantörer och kunder en trevlig kväll och en gemensam upplevelse som man kan ta med sig. Awards-ceremonin kommer i år få en ny fräsch utformning för att ge dig, kollegor, kunder och leverantörer maximal möjlighet till en trevlig kväll. Dessutom kommer vi att hålla till i en ny spännande lokal bara några få danssteg från Elmiamässan på Scandic Elmia. Swedish Plastics Industry Awards arrangeras i samband med mässan Elmia Polymer.

NOMINERA ÅRETS BÄSTA FÖRETAG!

 

Var med och påverka vilka företag som tar hem priser på årets gala! Du kan redan nu nominera årets bästa företag i fem kategorier via denna länk. Nomineringen är öppen fram till den 31:a mars.

ANMÄLAN

O.S.A. senast 7 maj. Det finns ett begränsat antal platser. I mån av plats kommer vi även ta emot anmälningar efter detta datum.
PRIS
1 050 kr (ex. moms) per person för medlemmar
1 200 kr (ex. moms) per person för icke-medlemmar
Anmälan sker via denna länk.

BOENDE

SPIF har bokat ett antal rum på Scandic Elmia natten den 17/5. För att boka, gå in på www.scandichotels.se alternativt ring 036-585 46 00 och uppge bokningskod BPLA140518. För att garantera bokningen/ev. sen ankomst kommer ni att behöva uppge ett kortnummer.

Rummen blir bokningsbara den 20/2 och kan bokas fram till senast den 9/4 (om det fortfarande finns rum tillgängliga då).

Priser boende inklusive frukost:
Enkelrum: 2690:- ink. moms. / 2402:- ex. moms.
Dubbelrum: 2890:- ink. moms. / 2580:- ex. moms.

Om- och avbokning av rum sker kostnadsfritt fram till den 17/4. Därefter debiteras 50% av din bokning. Vid avbokning mindre än 2 veckor innan ankomstdag debiteras hela beloppet.
Vi har ett begränsat antal rum, så skynda er att boka! Notera att vi tyvärr inte kan erbjuda rum övriga nätter, utan endast den 17/5 (utifrån disponibilitet).

SPONSRA EVENTET

Är ni sugna på att sponsra några av våra fantastiska priser, drink eller avec. Eller vår eminenta underhållning? Kontakta ordf@svenskplast.org.