Nyheter från våra utställare

AP&T
AP&T fortsätter att ligga i framkant när det gäller produktionslösningar som ger den metallformande industrin förutsättningar att tillverka allt lättare, säkrare och energieffektivare produkter.
30 april 2018 Läs mer
AP&T
Under de senaste åren har AP&T målmedvetet satsat på att utveckla och förstärka sitt erbjudande av verktygslösningar för presshärdning av fordonskomponenter. Arbetet har väckt ett stort intresse hos både befintliga och nya kunder och banat väg för flera viktiga affärer.
18 april 2018 Läs mer
AP&T
AP&T intensifierar sin satsning på nya uppkopplade funktioner som ger kunder och operatörer bättre kontroll över produktionsutrustningens tillgänglighet och effektivitet. Tillsammans med en större tillverkare av plåtkomponenter inom bilindustrin testar man nu en komplett "Industri 4.0-lösning" för presshärdningslinjer.
04 april 2018 Läs mer
Din Maskin

Välkommen till vår monter A03:10 för att se flera maskiner i drift!

03 april 2018 Läs mer
AP&T
– Oavsett var i världen våra kunder befinner sig ska de alltid ha tillgång till rätt delar. Just nu undersöker vi hur vi kan utveckla vårt erbjudande för att ytterligare öka maskintillgänglighet och förebygga oplanerade stillestånd, säger Magnus Svenningsson, Director Aftermarket Services på AP&T.
23 mars 2018 Läs mer
AP&T
Per Josefsson
Nya möjligheter att konstruera och tillverka lättare bilkomponenter kan ge nästa generations elbilar den räckvidd som behövs för ett verkligt genombrott. Det menar AP&T som utvecklar produktionslösningar för bilindustrin med fokus på vikt, säkerhet och energieffektivitet.
23 mars 2018 Läs mer
TRUMPF maskin ab
Med flest kvadratmeter på Elmia Plåt intar TRUMPF maskin i år mässan. Här bjuder man in till demonstrationer och konsultation inom Stansning, Lasersvetsning, Kantpressning, 3D printning, Lasermärkning och Laserskärning tillsammans Digitaliseringslösningar och erbjudanden inom Service & Eftermarknad.
23 mars 2018 Läs mer