Ny svensk leverantör presenterar sig på mässan

DAVNORDIC AB är ny leverantör av vägräcken och relaterade trafiksäkerhetsprodukter i Sverige. De kommer till På Väg för att presentera sig och sitt utbud.

– Vi kommer till mässan för att träffa och ta del av erfarenhet från människor i branschen, presentera oss som företag, knyta kontakter och få information om nyheter gällande produkter, system och regler, säger Conny Enbom, försäljningschef på DAVNORDIC AB.

Men nya i branschen är de långt ifrån. Det är med mer än 80 års erfarenhet från moderbolaget Dansk Autoværn A/S som man nu etablerar ett dotterbolag
i Sverige under namnet DAVNORDIC AB.

Produktsortimentet omfattar vägräcken, skyddsbarriärer, energiabsorberande vägräckesändar, räcken, bullerskärmar, trafiköar, belysningsstolpar, portaler med mera för alla vägtyper, såväl för natursköna områden som för områden där det krävs särskild säkerhet.

– För oss är det viktigt att uppnå en optimal lösning varje gång. Vi strävar efter att bli en respekterad leverantör av vägräcken och säkerhetsprodukter på den svenska marknaden.

– Vi ser fram mot mässan, det ska bli väldigt kul och intressant att vara med. Säkerhet i trafiken och för att arbeta i den miljön är väldigt viktiga frågor, säger Conny Enbom.

Publicerad
2017-02-21
Bilder
Davnordic AB är en ny leverantör av vägräcken och relaterade trafiksäkerhetsprodukter i Sverige. Foto: Davnordic AB.
Davnordic AB är dotterbolag till Dansk Autoværn A/S och kommer till På Väg för att visa sina produkter och tjänster. Foto: Davnordic AB.