"Tre snabba" från utställarna

Dessa texter har skickats in av våra utställare. Elmia tar därför inget ansvar för texternas innehåll. Vid frågor vänligen kontakta respektive utställare.

 

Autori, B01:05

1. Vad händer i er monter? Autori visar digitala lösningar för att effektivisera vägdrift och -underhåll. Våra användare är beställare, entreprenörer och konsulter och vi erbjuder dem skräddarsydda lösningar för bland annat drift, leveransuppföljning, beläggning, vägmarkering och vägbelysning. Effektivisering av de olika aktiviteterna erhålls genom förbättrad lägesbild i realtid samt genom bättre informationsfördelning.

2. Vad ser ni mest fram emot på mässan? Att träffa nya potentiella kunder och tillsammans diskutera hur deras vardagliga arbete kunde effektiveras ytterligare.

3. Vilka vill ni möta på mässan? Vi vill gärna träffa entreprenörer, beställare för både statliga och kommunala uppdrag samt konsulter som jobbar med GPD driftkontrakt, leveransuppföljning, beläggning, vägmarkering och vägbelysning.

Bonus! Varmt välkomna till Autoris monter (B01:05) för att diskutera hur vi bäst kan hjälpa just Er!

 

Berlex i Kungälv AB, B02:01

1. Vad händer i er monter? Vi kommer att presentera vår nya mobila trafiksignal R6 & BerlexConnect som är en molntjänst som ger kunden full kontroll över deras signaler och system, vilket är ett av flera bidrag från Berlex för att skapa säkrare vägarbetsplatser.

2. Vad ser ni mest fram emot på mässan? Att få bra respons på våra nya produkter och tjänster.

3. Vilka vill ni möta på mässan? Nya och befintliga kunder, myndigheter och alla som prioriterar säkerhet på vägarna.

Bonus! Besök Berlex monter för att lära er mer om hur vi kan hjälpa er med att skapa säkrare vägarbetsplatser.

 

SVEVIA AB, B04:27

1. Vad händer i er monter? Här kan du genom Virtual Reality kliva in i ett av våra verkliga projekt och uppleva hur det är att stå mitt i ett vägarbete precis innanför barriären där bilar och tunga fordon passerar. Genom att låta besökarna uppleva hur det är att arbeta på vägen vill vi uppmärksamma betydelsen av säkra avstängningar och vikten av att sänka hastigheten vid vägarbeten. I vår monter bjuder vi även in till samtal om allt som har med säkerhet på vägen att göra. Och så får besökarna inte missa att testa sina branschkunskaper i vår tävling!

2. Vad ser ni mest fram emot på mässan? Träffa nya och befintliga samarbetspartner och kollegor, att få visa Svevias kapacitet och styrka!

3. Vilka vill ni möta på mässan? Vi vill träffa alla som någon gång behöver hjälp med trafikavstängning.

Bonus! Missa inte chansen att få veta mer om vår unika säkerhetsapp, seminarium 12:00 den 13 mars.

 

RSI Road Status Information, B04:01

1. Vad händer i er monter? I vår monter visar vi hur halt på vägen det blir framåt, hur halkan bör bekämpas och att genomförda åtgärder uppnått rätt effekt. RSI är just nu ett världsledande verktyg som bland annat använder uppkopplade bilar för att leverera en högupplöst nulägesbild och en framtida väghalksprognos. Ny teknologi som är avgörande för att både minska olyckor och samtidigt, för vår miljö, använda våra resurser smartare.

2. Vad ser ni mest fram emot på mässan? Att få möta nyfikna frågor som vi också kan lära oss av i vår framtida utveckling kring nya användningsområden. Vi har Sverige som vår hemmaplan och arbetar idag med de flesta vinterentreprenörerna men rör oss över hela världen då intresset för RSI är stort. Så spännande att få ställa ut i Sverige!

3. Vilka vill ni möta på mässan? Den uppkopplade världen rör sig fort framåt, men vi skulle gärna möta fler som har väghalka i fokus. Polis, Räddningstjänst, Trafikradio som är viktiga aktörer i fältet. Vi är många som behöver samla oss kring hur vi kan minska olyckor och samtidigt bidra till ett hållbart samhälle.

Bonus! Gillar du salt eller sött?

 

Ramirent AB, B03:03

1. Vad händer i er monter? Vi har världspremiär för vårt insynsskydd SafePass Zone. Ett mycket smidigt, flexibelt och användarvänligt system med ljudabsorberande egenskaper. Vi visar även andra delar av vårt SafePass system som har fått ett positivt genomslag i branschen sedan lanseringen för två år sedan. 

2. Vad ser ni mest fram emot på mässan? Att träffa våra kunder, både nya och befintliga. Att prata om hur vi kan jobba för att göra branschen säkrare med hjälp av våra produkter och tjänster.

3. Vilka vill ni möta på mässan? Branschens kunder och myndigheter samt de branschföreningar som verkar för en säkrare arbetsplats.

Bonusfråga! Välkomna till Ramirent, vi vill att alla ska komma hem efter jobbet.

 

Dekatech AB, B04:03

1. Vad händer i er monter? Dekatech kommer att visa solcellsdrivna extremt energieffektiva lysande skyltar. Med hjälp av avancerad teknik lagras energin från sommaren för att sedan användas under vintern (4-6 mån).  Vi kan se många användningsområden där framdragning av el via kabel är väldigt kostsam.

2. Vad ser ni mest fram emot på mässan? Solcells skylten har världspremiär och har tagit 3 år att utveckla, det vi ser med spänning fram emot är hur väl vår nya produkt tages emot av besökarna. 

3. Vilka vill ni möta på mässan? Vi vill möta alla härliga besökare med glatt humör som är intresserade av ny teknik.

Bonusfråga! Kom och besök Dekatechs monter för en världs premiär av vår extremt energi snåla skylt, behöver enbart skugga för att fungera. 40 watt glödlampa = 1100 st belysta vägmärken.

 

ATA Hill & Smith AB, B02:13

1. Vad händer i er monter? Vi kommer att visa hur ATA är med och påverkar utvecklingen genom att erbjuda helhetslösningar. Besökarna kommer få vara med och interagera på olika sätt, bl a kommer man få besöka Andra bullar, vårt café, där vi bjuder på semlor.

2. Vad ser ni mest fram emot på mässan? Att få diskutera hur ATA kan vara en partner som tar totalansvar för trafiksäkerheten i deras projekt.

3. Vilka vill ni möta på mässan? Vi ser fram emot att få möta dagens och morgondagens uppdragsgivare, kolleger och kanske även framtidens medarbetare – man vet aldrig.

Bonusfråga! Digitalisering och oskyddade trafikanter är två områden som utmanar branschen, som vi hoppas du vill vara med och ge din syn på. Vad innebär det för oss och hur kan vi skydda cyklister m fl när fordonen blir allt mer uppkopplade? 

 

Vägjobb i Sverige AB, B02:21

1. Vad händer i er monter? Vägjobb visar produkter och tjänster för säkra trafiklösningar vid arbeten i vägmiljö.

2. Vad ser ni mest fram emot på mässan? Att möta kunder och skapa nya bekantskaper.

3. Vilka vill ni möta på mässan? Användare och inköpare av trafikanordningar

Bonusfråga! Välkommen till vår monter.