Missa inte sista dagens höjdpunkter

Nu kör vi sista dagen på årets stora branschträff för alla som arbetar inom trädgård och park. Även sista dagen har ett fullspäckat program. Här är några high-lights du inte får missa innan vi stänger för den här gången. Mässan är idag öppen mellan 9-16. Varmt välkomna. 

 

Prisutdelning för utmärkelsen Elmia Park Inspira 2019 
Sju parker i landet tävlar om att bli till årets finaste och mest inspirerande park. Idag klockan 14 delar vi ut priset till den vinnande parken på scenen Attrahera. De nominerade parkerna finns i Haninge, Sundsvall, Jönköping, Hedemora, Arvika och Sävsjö. Du kan se bilder och läsa mer om parkerna i montern PARK INSPIRA innan prisutdelningen. 

Idag är avsPARK för våra fotbollsseminarier 
Dkan lyssna på föredragen ”Vad kan fotbollen lära av golfen”, ”Att sköta en plan optimalt” samt ”Hur påverkar ljus gräset och fotbollsplanen”. Allt sker i B-hallen mellan klockan 9-12. Det går att efteranmäla sig på plats 

Biodlare till nytta och nöje 
Trenden just nu är att vi blir mer miljömedvetna och medvetenheten kring vikten av pollinering av växter ökar. Vill du lära dig mer om honungsbinas liv och de nytta de gör i vår natur och trädgårdar kom och lyssna till Sture Käll från Sveriges Biodlares riksförbund kl 14 på scenen i Hall D på Elmia Garden. 

Hållbarhet för gröna handlare (OBS föreläsning på ENGELSKA) 
Dagens konsumenter förväntar sig att handeln agerar mer ansvarsfullt och hållbart. Marknadsspecialisten Marcel Jansen föreläser om utmaningar, praktiska idéer och framgångshistorier och ger inspiration för att kunna dra nytta av hållbarhet som en affärsmöjlighet. Klockan 11 scenen i Hall D på Elmia Garden. 

Publicerad
2019-09-26