Inspektera lekparken på distans

I år visar HAGS oväntade nyheter för dig som besöker Elmia Park. Till mässan har de bland annat med sig de nya lekkuberna Play Cubes, den nya nätleken Hyparnet och även helt nya parkmöbler.

- Det kan vara mer än 20 år sedan vi ställde ut på mässan för första gången. Elmia Park är den absolut största och viktigaste mässan i vår bransch i Sverige. Alla kommer hit, ända från Ystad till Kiruna och från Öland/Gotland, säger Elin Wester, marknadsansvarig på HAGS.

Att ställa ut på mässan ser HAGS som en självklarhet och genom att vara på plats med sina produkter får besökarna chansen att klämma och känna inför eventuella köp. 

- Att delta på Elmia Park är en självklarhet för oss och ett sätt att träffa våra kunder samt visa nyheterna, men framförallt ger deltagandet oss en möjlighet att låta alla klämma och känna på våra produkter, säger Elin Wester.

Oväntade nyheter

I år kommer HAGS att visa produkter som du kanske inte har förväntat dig att se från dem. I deras monter får du en unik möjlighet att se spännande nyheter. Bland det som visas finns bland annat de nya lekkuberna Play Cubes, den nya nätleken Hyparnet och även helt nya parkmöbler i stål.

- Och för den som vill ha ett bra instrument för att underlätta arbetet med besiktningar av lekplatser, finns det också möjlighet att få veta mer om och bekanta sig med vår nya inspektions-app, avslutar Elin Wester.


Skriv ut din kostnadsfria entrébiljett till Elmia Park här >>  

Publicerad
2017-08-25