Allt från greenvältar till snöslungor

Hako har under många år varit återkommande utställare på Elmia Park. På mässan får de chansen att inför en bred publik visa upp sina nyheter, allt från greenvältar till snöslungor.

– Det viktigaste för oss är att vi når en bred publik för våra nyheter och det är ett av få tillfällen då det är så mycket folk inom golf, park och fastighet som är samlade på en och samma plats, säger Peter Guterstam, affärsområdeschef Golf, Park & Mark hos Hako Ground & Garden AB.

Under mässdagarna visar Hako många nyheter inom flera av deras produktgrenar.

Vi har bland annat med oss vår nya greenvält Toro GreensPro 1260, inte mindre än två nya klippare från Toro, en ny gatusopmaskin och nya Kioti-traktorer. Dessutom visar vi vårt nya sortiment med batteridrivna trädgårdsmaskiner, snöslungor och en helt ny, tyst golfbil, berättar Peter Guterstam.

För den nyfikne besökaren finns det möjligt att testa Hakos produkter, både inomhus och på mässans utomhusområde.

– Alla besökare får chans att se en bredd inom flera av våra olika produktområden och de kan som vanligt testa dem både i våra inomhus- och utomhusmontrar. Dessutom får besökarna chans att träffa flera av våra duktiga medarbetare från eftermarknadsavdelningen. Personer som de kanske normalt bara har kontakt med via mail eller telefon, så det här är ett ypperligt tillfälle att också få ett ansikte till rösten, säger Peter Guterstam.             

Tillfälle för exponering

Enligt Hako är Elmia Park en central mötesplats där de får tillfälle att visa upp sig för olika slutkunder.

– Vi anser att Elmia Park är den ledande mässan i Norden, för att exponera sig mot slutkunder inom våra segment, som bl.a. är Golf och Park & Mark. Det är ett fantastiskt tillfälle att få träffa alla slutkunder som redan har våra maskiner – och potentiella kunder för framtiden. Under mässan får vi mycket input och idéer, som vi tar till oss i vårt dagliga arbete för att behålla positionen som en av branschers ledande aktörer, avslutar Peter Guterstam.


Skriv ut din kostnadsfria entrébiljett till Elmia Park här >>  

Publicerad
2017-09-11
Bilder
Foto: Hako
Foto: Hako
Foto: Hako