Uppdaterade klassiker tilltalar både barn och vuxna

Anebyföretaget HAGS är återkommande utställare på Elmia Park och även i år finns de på plats på mässan. I sin monter visar de bland annat upp nya versioner av sina klassiska lekställningar UniPlay och UniMini.

Elin Wester, HAGSDe klassiska lekställningarna UniPlay och UniMini har funnits sedan slutet av 70-talet. På Elmia Park i september visas de upp med nya lekfunktioner samt ny design och färgsättning.

 Många efterfrågar naturliga material och ett naturligt utseende. Våra lekställningar tilltalar både barn och vuxna med sitt stilrena men ändå lekfulla utseende. De inbjuder till kreativ lek samtidigt som de smälter in i omgivningarna. När det gäller formgivning har vi tagit fasta på att en del barn behöver större utmaningar än andra, samtidigt som vi vill att alla ska kunna delta i leken, berättar Elin Wester, marknadskoordinator på HAGS Aneby AB.

I montern kan besökaren också se HAGS gungprodukter, som även de fått en uppdatering.

– I höstas lanserade vi flera nya soloprodukter, det vill säga produkter som man kan köpa separat eller kombinera ihop som man vill. Bland nyheterna finns bland annat ny gunglek föreställande kamel, orm och elefant. Vi har också tagit fram produkter som är anpassade till de allra minsta barnen, säger Elin Wester.

Förutom lekställningar och gunglek kommer mässbesökarna även att kunna se grillen ”Chili” och nya versioner av papperskorgarna ”Rosen” och ”Örebro” som även de fått en ny design.

– Vi ser Elmia Park som en viktig mötesplats där vi kan visa upp nya produkter och träffa våra kunder, avslutar Elin Wester.

HAGS produkter

Publicerad
2015-05-05
Bilder
HAGS lekställningar