Spara både rygg och tid med snöslunga

Honda är en återkommande utställare på Elmia Park. På höstens mässa visar de bland annat flera nylanserade snöslungor i ny design och med nya funktioner.

Honda HS750– Vi kommer bland annat att visa våra nya snöslungor som fått ett rejält design- och funktionslyft med flera nya funktioner som ger effektivare och smidigare snöröjning, berättar Carola Larsson, marknadskoordinator på Honda.

Genom att använda en snöslunga istället för att skotta snö för hand sparar du både rygg och tid. En av de nya snöslungorna är Honda HS750, en enstegssnöslunga anpassad för mindre ytor som exempelvis gångvägar och uppfarter.

– HS750 har fått en större och starkare motor. Den har en förbättrad röjningsförmåga och tar bort snö ända ner till underlaget. Utkastet kan styras så att snön hamnar där du vill ha den och HS750 har en kastlängd på tio meter. Det är stor skillnad jämfört med att bära snön samma sträcka på en skyffel, säger Carola Larsson.

Honda introducerar även helt nya serier av tvåstegsslungor, anpassade för större ytor och mer snö.

– Gemensamt för dessa modeller är att de har fått en helt ny design. De har fått bättre röjkapacitet genom en större diameter på matarskruven och att snögallret är borttaget. Banden och hjulen ger ännu bättre drivning och alla modeller har nu joystick för enklare manövrering, säger Carola Larsson.

Mässbesökaren kan även se röjsågar, gräsklippare, jordfräs, elverk och vattenpump i Hondas monter.

Företaget har ställt ut på Elmia Park tidigare och ser det som en bra mötesplats.

– Vi möter många av våra kunder, både återförsäljare och slutkunder, på mässan. Elmia Park har ett bra läge, fina lokaler och är ett perfekt tillfälle att träffa kunder och kollegor i branschen, avslutar Carola Larsson.

Publicerad
2015-06-01
Bilder