Elmia Park-veteraner lanserar ny fairwayklippare

Hako Ground & Garden missar aldrig Elmia Park. I år har de många nyheter med på mässan, vad sägs om en sprillans ny fairwayklippare med hybridteknologi?

Toro Reelmaster 5010-H

– Vi har ställt ut på Elmia Park sedan urminnes tider. Det är en bra, central mötesplats och en trevlig välarrangerad mässa. Elmia Park är ett utmärkt tillfälle för oss att visa upp våra nyheter och breda produktportfölj, säger Anna Johansson, marknadsansvarig, på Hako Ground & Garden.

Den nya fairwayklipparen Toro Reelmaster 5010-H hade premiär i San Antonio i februari och följer såklart med till Elmia Park i september. Fairwayklipparen är den första klipparen i sitt slag med hybridteknologi. Detta ger i snitt 20 procent lägre bränsleförbrukning och minskar koldioxidutsläppen.

– Miljömedvetenhet är en trend som vi ser i branschen. Likaså behovet av ergonomi och förarkomfort, säger Anna Johansson.

HakoCitymaster1600

Just förarkomfort är något som Hako Ground & Garden har tänkt lite extra på när de lanserade Hako Citymaster 1600 som är en professionell sopmaskin och redskapsbärare. Det nya heldämpade, midjestyrda chassit och den rymliga hytten erbjuder en bekväm och ergonomisk förarmiljö. Hako Citymaster 1600 är testad och certifierad enligt EUnited-PM10 som är ett certifikat som tillhandahåller information om hur pass miljövänlig en maskin är samt mäter partikelutsläpp.

Publicerad
2015-03-09