Park o grill Sverige

Parkogrill – elgrillar för parker och utomhusmiljöer

Grillarna är från Australien och använder sig av ett patenterat elektriskt grillelement som endast använder 1 800 Watt för en timmes grillning. Värmeslingorna i enheten fördelar värmen effektivt och jämnt över
hela grillytan och bibehåller värmen under hela grilltiden. Enklare och smidigare kan det inte bli.
Att grilla utomhus i offentlig miljö i Sverige har tills nu varit dels omständigt men även inneburit vissa miljö-, brand-, och hälsorisker. Dåligt släckta engångsgrillar som dessutom ofta förstör underlaget de står på, medtagna kolgrillar vars rök besvärar andra och även anlagda grillplatser som inte alltid är så bra underhållna.

Park o grill Sverige erbjuder nu en ny produkt på svenska marknaden – en energieffektiv elektrisk lågspänningsgrill. Grillenheten (Greenplate 300 ®), som kan liknas en grillplatta av högkvalitativt rostfritt stål, drivs med el och startas med en knapptryckning. Grillen värms upp till rätt temperatur och stänger sedan av sig själv efter 28 minuter vilket räcker bra för en normal grillning. Den levereras med underskåp och bänktopp helt i rostfritt
stål och kan fås med en eller två grillar.

Liknande grillar har använts i Australien sedan slutet på 1970-talet och är omåttligt populära och finns nu i nästan varenda park. Det går att grilla i princip allt på dem. Allt från goda enkla korvar till härliga stekar. Grillarna som Parkogrill levererar ligger längst fram i utvecklingen och designas och testas i Australien.

Grillarna är perfekta för parker, lekparker, flerbostadshus, friluftsbad och många andra ställen där man vill grilla utomhus på ett rent, enkelt och säkert sätt. De är lätta att använda, ingen rök som irriterar andra, inget skräp efter engångsgrillar, kol, briketter eller ved behövs inte, ingen brandrisk med dåligt släckta engångsgrillar.

Egenskaper grillelementet Greenplate 300®
• Stekyta av högkvalitativt rostfritt stål som är pressad i en enda pressning utan skarvar och tål hög värme.
• Standard påslagentid 28 minuter.
• Temperatur stekyta 320˚C.
• Grillarna kan utrustas med betalsystem (till exempel polletter, kort och sms).
• Effekt 1 800 W med 10 A säkring.
• CE-märkt.

För mer information, logotype, högupplösta bilder se www.parkogrill.se.

http://www.parkogrill.se
Publicerad
2015-09-09
Bilder