Husqvarna

Lätt och behändig blås med rejäl proffskraft

Med Husqvarnas handhållna blås 525BX får du en lövblås och städmaskin som är ovanligt lätt och enkel utan att ge avkall på en hög effekt. De mycket låga vibrationerna tillsammans med det ergonomiska handtaget ser till så att arbetet går lätt och behändigt utan att fresta på kroppen i onödan.
Husqvarnas 525BX är en kraftfull handhållen blås som samtidigt är väldigt lätt och smidig. Den här unika kombinationen gör den perfekt för mindre löv- och städjobb på t.ex. uppfarter, gångvägar och trottoarer där det ändå krävs ett professionellt resultat.

525BX är utrustad med antivibrationssystemet Low vibe® vilket minskar vibrationerna rejält och gör så att arbetet blir mindre ansträngande även under långa arbetsdagar. Det ergonomiska handtaget har ett s-format blåsrör som sitter centrerat med handtaget och tack vare detta får man bort centrifugalkraften i blåsen – en kraft som annars är tuff att jobba emot.

X-Torq®-motorn ger ett effektivt utnyttjande av bränslet samtidigt som utsläppen minimeras och den automatiska start- och stoppknappen återgår av sig själv till läge ”on” vilket gör att motorn alltid startar utan problem. Längden på blåsröret kan justeras för att ge bästa möjliga prestanda och självklart är blåsen även utrustad med farthållare. Cirkapris 3 900 kr.

Tekniska fakta
• Cylindervolym cm3 25,4
• Effekt 0,85 kW
• Tankvolym 0,45 l
• Luftflöde 13 m3/min
• Vikt 4,3 kg
• Ljudnivå 91 dB(A)*
* (ljudtrycksnivå vid användarens öra)

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Karolina Zenk, Husqvarna, 036-14 69 29, karolina.zenk@husqvarnagroup.com
eller Nicklas Bergqvist, PerPR, 08-400 255 16, nicklas@perpr.se.

Högupplösta bilder:
Bilder finns att ladda ner på husqvarna.com/press samt på perpr.se.
För frågor om koncernen kontakta Husqvarnas pressjour, 08-738 90 80, press@husqvarna.se.

http://husqvarna.se
Publicerad
2015-09-21
Bilder
Dokument