Sønderup Maskinhandel A/S

Ferrari på Elmia Park 2015

På Elmia Park 2015 visar Sønderup Maskinhandel det breda programmet av traktorer från Ferrari, både tvåhjuliga och fyrhjuliga – från 5 till 92 hästkrafter.

Sønderup Maskinhandel har i 22 år importerat Ferrari-traktorer till Danmark och har nu blivit en importör på den svenska marknaden.

– Vi är mycket glada över att vi på Elmia Park får visa den stora bredden av Ferrari-modeller. Det gör vi tillsammans med maskiner från Muratori, Mosa, R2 och Sitrex, berättar Ole Hosbond, som är företagets VD.

Vi har ett brett utbud av Ferrari enaxlade traktorer. Förmodligen det bredaste utbudet. Det finns 10 olika modeller i programmet, många av modeller med olika motortyper. För enaxlade traktorer är en mängd olika redskap, såsom jordfräs, stennedläggningsfräs, kupplog, plog, rotorharv, räfsa, skyffeljärn, rotorklippare, slåtterbalk, slagklippare, sopmaskin, snöblad och snöslunga.

Ferrari har ett fantastiskt utbud av traktorer 26-92 HK. De sträcker sig från traditionella minitraktor över till midjestyrda och dualsteer traktorer. Det finns en Ferrari traktor för alla uppgifter i maskiner för rengöring, underhåll och konstruktion.

Som en nyhet har vi MA.TRA 350 på utställningen. MA.TRA 350 är ett bra verktyg bärare, har 4 hjulsdrift, liten vändradie, 44 hk. Den har en gräsuppsamlingslåda med högtipp med en kapacitet på 1000 liter.

Alltigenom en stor klippmaskin, säger Ole Hosbond.

Sønderup Maskinhandel har lång erfarenhet av branschen. Företaget har varit verksamt i 46 år och ägs för närvarande av två generationer Hosbond.

För mer information, kontakta:
Ole Hosbond
Sønderup Maskinhandel A/S
Tel +45 40 36 32 55

http://www.ferrarimaskiner.dk

Publicerad
2015-08-12
Bilder
Dokument