Din monter

Under mässan är montern din arbetsplats. Möjligheterna att utforma den är oändliga. Hur du väljer att designa din monter beror på ditt mål med mässan.

Vad är syftet med din medverkan på mässan? Detta är värt att tänka över. Vill du nå en stor eller liten målgrupp? Är ditt huvudsyfte att öka kunskapen om ditt varumärke hos alla besökare? Eller vill du nå en liten grupp? Svaren avgör hur du väljer rätt monter.

 

Elmia Utställarservice och Monterdesign

Du kan få hjälp att designa rätt monter. Elmia Utställarservice har färdiga monterpaket med all basutrustning monterat och klart när du anländer till mässan. Vi hjälper dig även med specialdesignade montrar anpassade för just ditt behov Kontakta Elmia Utställarservice för mer information. Vi hjälper dig att ta fram ett förslag på färdig monter och ett kostnadsförslag i god tid före mässan.

Du kan redan nu titta i vår produktkatalog för att se vilka övriga tjänster och vilken utrustning vi har att erbjuda.

 

Text och Bild

En bra skyltning behövs för att förstärka intrycket av din monter. Elmia kan hjälpa dig med logotyper, skyltar m.m. Kontakta Utställarservice för mer information.

 

Viktiga deadlines

Det är viktigt att du beställer utrustning och service i god tid före mässan. Skicka beställningen till Elmia före den 9 december, så att vi kan tillmötesgå dina önskemål. Beställningar efter det datumet kan inte garanteras.Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.

OBS! Det tillkommer en avgift om 50% på våra priser för beställningar inkomna efter 2017-08-01.

Undantag gäller artiklar i vår mässhop och blomsterbutik.

 

Monterväggar

Avskiljande monterväggar uppförs av Elmia om inte annat aviseras

Om du inte behöver väggar kan du kryssa i en ruta i vår prislista. Eventuell återställningskostnad för skador såsom borr- och skruvhål, klammerborttagning, tejprester och återställning av egenhändigt målad vägg debiteras enligt gällande prislista.

Stödväggar

Vänligen uppmärksamma att avskiljande väggar längre än 4 meter kräver en stödvägg av säkerhetsskäl. Om din monter är längre än 4 meter, byggs en vinkelrät (1 meter) stödvägg ut i montern. Denna får ej tas bort! Fråga gärna Monterservice om råd för byggnationer med hjälp av våra väggar, t.ex. pentry-/förrådsbyggnation eller konferensutrymme.

Internet, telefoni, kommunikation

Internetuppkoppling, datorer, telefon, AV-teknik, o.s.v. - Vi kan tillgodose ditt behov av såväl analoga som digitala system.

Elmia erbjuder utställare och besökare fri tillgång till Elmias WiFi-nät. För bästa driftsäkerhet av Internet rekommenderar vi trådburen anslutning, särskilt vid behov av kommersiell uppkoppling mot internet.

Se Elmias Servicekatalog och prislista.

Elmia Mässhop

Vid inflyttningen samt under hela mässan finns det möjlighet att komplettera med det som eventuellt saknas, i Elmias Mässhop som finns i Informationen i entréhallen.