Elmia Spark Award

Nu ska de mest framgångsrika och kreativa Elmiautställarna belönas. Genom priset Elmia Spark Award tar grundarna Elmia och Fairlink mässdeltagandet till nya höjder.

ElmiaSparkAward_1920x1080.jpg

Nomineringen för Elmia Spark Award 2020 är öppen. Skicka in din nominering via formuläret nedan. Senast den 1 december 2020 vill vi ha din nominering så tveka inte att nominera de utställare som du tycker förtjänar extra uppmärksamhet.

Kriteriet för att kunna deltaga i 2020 års tävling är att utställaren skall ha ställt ut på en mässa på Elmia eller arrangerad av Elmia under perioden 1 januari 2020 – 1 december 2020.

Klasserna är följande:

Årets publikdragare/Crowd magnet of the Year
Utställare som genom att arbeta aktivt med inbjudningar både fått många besökare att komma till mässan samt till den egna utställningen.

Årets nytänkare/Innovator of the Year
Utställare som använt mässmediet på ett både kreatict och nydanande sätt med ett högt ROE (Return on Event) som resultat.

Årets mat- & dryckupplevelse/Gastronomy Experience of the Year
Utställare som med ett genomtänkt och strategiskt användande  av mat & dryck i montern lyckats att höja besökarnas upplevelse.

Bland de inkomna nomineringarna väljer Fairlink ut fem utställare i varje kategori som får en möjlighet att komplettera med ytterligare information. En jury utser sedan de tre vinnarföretagen som utöver utmärkelsen även får välja mellan en kickoff eller kundaktivitet på Elmia, till ett värde av 30 000 kronor.

Mer info se: fairlink.se/tavlingar/

Nominera här

Vinnare Spark Award 2018/2019

Årets nytänkare:
Weland för deras deltagande på Elmia Subcontractor

Årets hållbarhetstänk:
Sydved för deras deltagande på SkogsElmia

Årets publikdragare:
Schunk för deras deltagande på Elmia Automation