Pluggar du kommunikation och vill praktisera på Elmia?

Har du ett intresse av att formulera budskap anpassat för olika målgrupper och kanaler? Vill du vara en del av en händelserik arbetsplats som jobbar för att människor och branscher ska mötas? Då är du välkommen att skicka in din ansökan om praktikplats till oss.

Till våren 2024 vill vi gärna ta emot praktikant inom kommunikation till Elmia från högskole- eller yrkesförberedande studier.

På Elmia är vi över tio medarbetare som jobbar med kommunikation. De flesta jobbar med kommunikation och marknadsföring av våra mässor, möten och event – som spänner över branscher i allt från industri och transport till skog, lantbruk och livsstil. Och några av oss är specialister inom strategi, grafisk design, digital kommunikation och webbutveckling. 

Under din praktik hos oss får du både följa olika kommunikationsprojekt men också möjlighet att själv skapa innehåll till webb, sociala medier och nyhetsbrev – i nära samarbete och med stöttning av våra kommunikatörer.

Välkommen med din ansökan

Under november-december 2023 har vi en ansökningsprocess för praktikperiod mars-juni 2024. Ansökan riktar sig framför allt till studenter på Medie- och kommunikationsvetenskapliga programmet.

Om du är intresserad av praktikplats, skickar du in din ansökan via nedan formulär senast 3 december 2023. Vi hör av oss under vecka 49 med en återkoppling och under vecka 50 ska vi vara klara.

Om du har frågor går det bra att höra av dig till
Sandra Klaar, kommunikationsansvarig
sandra.klaar@elmia.se, 036-15 21 81

Skicka in din ansökan

Tack för din ansökan om praktikplats inom kommunikation på Elmia under 2024.
En bekräftelse har skickats till din e-post.