Elmia Nordic Transport Infrastructure

Välkommen till vår nyaste mässa om transporter, transportrelaterad infrastruktur, intermodalitet och samhällsbyggande. Boka din monter och börja planera så ses vi den 5-7 oktober 2021!

Med mässan tar vi ett bredare grepp om våra transporter och låter de tidigare mässorna Elmia Nordic Road och Elmia Future Transport förenas i Elmia Nordic Transport Infrastructure.

Elmia Nordic Transport Infrastructure blir den givna platsen att ställa ut på om du har produkter eller tjänster som hjälper transportbranschen att utvecklas och tackla viktiga frågor - allt från effektivitet till klimatutmaningar.

Här möter du bl.a. politiker, tjänstemän, myndigheter, organisationer, kravställare, projektörer, inköpare, transportplanerare och media. Alla med ett gemensamt intresse för transporter och infrastruktur.

Spännande inslag

Technical Talks med fördjupningar inom olika aktuella tekniska området direkt på mässgolvet och Technical Walks, vilket innebär ”snabbspår” på mässan för besökare med specialintressen. Läs mer.

Parallellt arrangeras mässan Elmia Nordic Rail och konferensen Elmia Nordic Future Transport Summit, ett forum för de riktigt stora strategiska framtidsfrågorna. 

Boka din monter så ses vi den 5-7 oktober 2021! 

 

 

Faktablad för Elmia Nordic Transport Infrastructure 2019

Faktablad för Elmia Nordic Transport Infrastructure (PDF-fil)