Ställ ut

Ställ ut på Elmia Nordic Road! Här träffar du människor och företag som antingen har eller söker nya idéer, produkter och tjänster. 

Det finns en stor potential i Elmia Nordic Road. Hit kommer självklart de som är involverade i de många vägprojekt som väntar. Men lika intressant är mässan för alla kommunala och regionala  tjänstemän som ska bygga ut cykelbanor, förbättra säkerheten längs vägen eller jobbar med mark- och anläggningsfrågor. Många i denna målgrupp kan enkelt nå Elmia och Jönköping över en dag, vilket gör det till en riktigt kostnadseffektiv mässa att besöka.

På Elmia Nordic Road möter du de som planerar,  projekterar och upphandlar inom branschen. 

Boka monter

Under dessa sidor kan du läsa mer om mässan, boka din monter och även ta del av våra tjänster i förberedelserna för ett lyckat mässdeltagande.

När du bokat din yta hjälper vi dig gärna att designa montern. Vi är experter på att skapa en miljö som effektivt förmedlar ditt budskap. Det förbättrar dina möjligheter att locka rätt besökare till din monter.

Konkurrensen på mässan är hård så se till att besökarna vet om att du finns på plats. Om du vill sticka ut i vimlet kan du köpa platser för reklamexponering på Elmia. Ta del av vårt produktutbud samlat under konceptet ”Stick ut under mässan”.