Mässnyheter

Adam Whenman under torsdagens nyckelseminarium på Elmia Future Transport, Elmia Nordic Rail och Elmia Nordic Road.

Globaliseringen är ett faktum och det viktigaste är att veta hur vi ska dra nytta av den. Det sade Adam Whenman, Technical Director, på WSP Group India under torsdagens nyckelseminarium Nordic civil works in an international perspective.

– Jag ser det som en global ingenjörskunskap där vi tillsammans jobbar runt om i världen för kundens bästa.

08 oktober 2015 Läs mer
Ett ”demonstrationståg” för snällare busschaufförer.

Det har länge handlat om bussar, sträckningar och att hålla en tight tidtabell. Men under seminariet "Vem äger relationen med resenären?" var kunden i fokus. 
– När vi väl har byggt ut kollektivtrafiken till max är vi ganska överens i branschen om att nästa steg är kundorienterad, sade Henrik Dagnäs, marknadsdirektör på Nobina.

07 oktober 2015 Läs mer
Bild från konferensen 2013

Elmia kan i år erbjuda de som inte är på plats i Jönköping att ta del av våra nyckelseminarier via direktsändningar på webben. Missa inte seminarierna som det pratas om, registrera dig idag.

06 oktober 2015 Läs mer
Erik Lööv, Trafikverkets projektchef för Projekt Hallandsås och moderator under seminariet.

Blir det fler affärsmöjligheter? Ökar innovationsgraden? Och vilken nytta kan bygg- och anläggningsbranschen i Norden dra av den ökande internationaliseringen? De frågorna besvaras under Elmia Nordic Road och nyckelseminariet Nordic civil works in an international perspective.

02 oktober 2015 Läs mer

Swissrail åker till Elmia Nordic Rail för att sätta den schweiziska järnvägsindustrin på kartan.

– Marknaden i Skandinavien fortsätter att växa och det finns många intressanta projekt på gång, säger Michaela Stöckli, vd, Swissrail Industry Association.

03 juni 2015 Läs mer
Marie Israelsson

Om fem år ska Sundsvall Logistikpark vara färdigbyggd. Under Elmia Future Transport presenteras fördelarna med den nya kombiterminalen – och möjligheterna som uppstår för transportbranschen.

03 juni 2015 Läs mer
Motalabron

I höst arrangeras Elmia Nordic Road för första gången. Det är en helt ny mässa som hålls 6­–8 oktober samtidigt som Elmia Future Transport och Elmia Nordic Rail.

– Det känns som en spännande arena som ligger helt i linje med vår verksamhet, säger Daniel Tegin, affärsutvecklare inom sektor asfalt på NCC Roads.

03 juni 2015 Läs mer