Mässnyheter

Konsultföretaget ÅF ställer ut på Elmia Future Transport för tredje gången. Fokus ligger på att fördjupa relationen med befintliga kunder och att bygga nya kontakter.
– Det här är samlingsplatsen för alla Nordens infrastrukturföretagare, säger Kajsa Rosén, assisterande affärsområdeschef för samhällsbyggnad på ÅF.

20 september 2017 Läs mer
Fredrik Adielson, affärsområdesansvarig på S:t Eriks.

S:t Eriks satsar med en mer än dubbelt så stor monter som senast på Elmia Nordic Rail, Elmia Nordic Road och Elmia Future Transport. I montern hittar du två stora nyheter – fixerade spår för höghastighetståg och miljösmarta betongräcken som ”äter” kväveoxid när solen lyser på dem.

10 september 2017 Läs mer
Nästa steg för Nollvisionen

 I år är det 20-­årsjubileum för Nollvisionen. Det uppmärksammar Elmia Nordic Road genom att blicka fram mot nästa steg.
– Målet om noll döda i trafiken hänger idag samman med andra hållbarhetsmål som exempelvis ren luft och en bullerfri miljö, säger Magnus Ringqvist, mässansvarig för Elmia Future Transport, Elmia Nordic Rail och Elmia Nordic Road. 

FOTO: Göran Fredriksson, SVBRF.

Skillnaden mellan en rätt eller fel monterad skyddsanordning ute på vägarna kan vara liten – men livsavgörande. På Elmia Nordic Road i höst visas för första gången krocktester live i autentisk miljö, på asfalterade vägar utanför mässhallarna. Varje dag kan besökarna med egna ögon se och uppleva hur skillnaden mellan rätt och fel påverkar säkerheten vid en kollision.

19 juni 2017 Läs mer

Smart och hållbart resande är så mycket mer än transportmedel och digitala tjänster till de som reser. I morgondagens smarta resande är rollerna utbytta och resenären vägvisare – den som ger information att svara på och leverera efter behoven. Hur det ska kunna gå till är ämne för ett av seminarierna på höstens konferens.

06 april 2017 Läs mer
Annonser: