Boka plats i programmet

Vi erbjuder dig som utställare att synas och nå ut med ditt budskap lite extra. Genom att boka plats i programmet och synas på stora scenen i Tech Talks, delta i ett tema under Tech Walks eller arrangera ett utställarseminarium kan du förmedla din kunskap och expertis till fler.

Tech-Talks.png

Tech Talks öppet program på stora scenen i mässhallen 

Din stund rampljuset – scenen är din i 20 minuter. Prata om ett ämne som är relevant för branschen, lösningar på aktuella utmaningar eller någon innovation som ni är experter på. Kör själva eller bjud in intressanta talare och marknadsför din medverkan till mässans besökare. Det du presenterar ska ha ett objektivt nyhetsvärde för branschen. Inga renodlade sälj- eller företagspresentationer.

Pris: 5 900 kr ex moms 

 

Tech-Walks.png

Tech Walks – temavandringar bland utställarna 

Succén från 2019 är tillbaka – vi kör våra uppskattade temavandringar varje dag på Elmia Nordic Rail 2023. Det kan vara både breda och djupa ämnen – så önska ämnen som är relevanta just för ditt företag och motivera gärna varför. Har ni en ny produkt på gång? Har ni en innovativ lösning ni jobbar med? Har ni ett unikt arbetssätt för att nå hållbarhetsmålen? Berätta för relevanta besökare på en guidad tur som har en given station vid just er monter! 

Pris: 5 900 kr ex moms 

 

Utstallarseminarier.png

Utställarseminarium – fördjupade pass i seminarielokal

I direkt anslutning till mässgolvet erbjuder vi flera välutrustade seminarielokaler. Här kan du bjuda in till ditt eget seminarium som består av ett pass om 40 minuter där ni själva helt väljer vad ni pratar om på scenen. Eller varför inte boka flera pass efter varandra som en minikonferens? Efteråt får ni tillgång till en deltagarlista med de som besökt ert seminarium. Det finns också möjlighet att spela in seminariet för att använda i efterhand.

Pris: 11 950 kr ex moms 

 

boka-konferensrum.png

Boka konferensrum 

Stort eller litet möte? Vi erbjuder mötes- och konferenslokaler i olika storlekar med flexibla möjligheter, som lätt anpassas efter dina önskemål. Våra nyrenoverade konferensrum rymmer mellan 8-124 personer.
Kontakta vår konferensavdelning och säkra ditt rum redan nu!