Välkommen till Elmia Mobility Dinner!

Onsdagen den 9 oktober arrangeras Elmia Mobility Dinner, ett kvällsevenemang där hela branschen samlas för att njuta av mat, mingel och drönarshow. 

Kvällen inleds med välkomstdrink och en sevärd drönarshow av Drone of Sweden, därefter blir det mat och mingel i mässhallarna.

Drönar-race i världsklass på Mobility Dinner

Under Elmia Mobility Dinner vill Elmia tillsammans med Drone of Sweden presentera en växande sport vars teknik och möjligheter också givit genklang i många områden av vårt dagliga liv. Drönartekniken används idag inom en rad områden i vår infrastruktur – inom allt från lantbruk till humanitära insatser världen över till transport, konstruktion och övervakning av skogs- och naturområden.

I delar av Hall A byggs en 300 meter lång drönarbana – med över 65.000 LED-lampor – där piloter från Drone of Sweden förevisar hur tävlingarna går till. Evenemanget visas både live och på skärmar där du kan följa loppen genom de kameror som är fästa till varje drönare. Kommentatorer och guider kommer att leda dig genom evenemanget och ge en bild av en växande folksport som kommer att ge dig en upplevelse utöver det vanliga. 

För att arrangera egna aktiviteter i montern i samband med Elmia Mobility Dinner krävs tillstånd

Inga egna arrangemang får ske i mässhallarna mellan kl 17:00-21:00. Mellan kl 21:00 till 23:00 är det möjligt att ha egna aktiviteter i den egna montern. Viktigt att man tar hänsyn till varandra och inte stör med de olika monteraktiviteterna. För egen aktivitet i montern enligt ovan krävs ett godkännande av ElmiaAnsökan sker via Mina Sidor. OBS! Elmia förbehåller sig rätten att neka aktiviteter som kan antas verka störande.

Baren är öppen i Lobby Nord från klockan 17:00.

Bra att veta

Tid:

Onsdag 9 oktober, kl 19.00-23.00

Plats:

Entré Lobby Nord, Elmia

Program:

Mingel och välkomstdrink

 

Drönarshow i del av A-hallen

 

Mat intas i mässhallarna, Hall A och B

Barer håller öppet i mässhallarna under kvällen, betalning sker med förköpta dryckesbiljetter alternativt kort.

 

Mingel bland montrarna

Meny:

Fördrink: Rudenstams cider

Varmrätt: Salviastekt Kalvytterfilé med Karl Johansvamp, päron, radicchiosallad med tryffelvinegrette. Serveras med potatisgratäng

Mineralvatten eller lättöl ingår till maten

Dessert: Vrigstads ostkaka serveras med Amarettocréme, hallon och rostad mandel

Krav- och rättvisemärkt kaffe eller te 

Pris:

SEK 420 per biljett

SEK 56 per dryckesbiljett (öl, vin och cider)

priser exkl 25% moms

Anmälan:

Utställare beställer biljetter genom att logga in på Mina Sidor. Besökare beställer biljetter under "För besökare > Händer på mässan > Elmia Mobility Dinner" 

Sista dag att beställa biljetter är 30 september.

Välkommen till en festlig kväll! 

För frågor om Elmia Mobility Dinner:

Vänligen kontakta 
Sara Jacobsson, Utställarsupport, tel +46 36 15 21 14.