Nordens ledande järnvägsmässa

 

Elmia Nordic Rail är rätt plats att ställa ut på om du har produkter och tekniska lösningar för spårburen trafik. 2019 har vi många nya, spännande inslag på mässgolvet. Boka din monter och börja planera så ses vi på nya Elmia Nordic Rail 8-10 oktober 2019!

Elmia Nordic Rail är mässan för dig med produkter och tekniska lösningar för spårburna transporter. Här möter du myndigheter, organisationer, kravställare, projektörer, inköpare, operatörer, media, forskare och utbildare. Alla med ett gemensamt intresse för järnvägen.

Nyheter 2019

Technical Talks med fördjupningar inom olika aktuella tekniska området direkt på mässgolvet och Technical Walks, vilket innebär ”snabbspår” på mässan för besökare med specialintressen.

Elmia Nordic Future Transport Summit är ett forum för de riktigt stora strategiska framtidsfrågorna. Dessa seminarier arrangeras parallellt med mässan.

Elmia Nordic Road och Elmia Future Transport förenas i en ny mässa; Elmia Nordic Transport Infrastructure där transporter, transportrelaterad infrastruktur, intermodalitet och samhällsbyggande står högt på agendan.

Tillsammans med resten av branschen står du under tre effektiva dagar mitt i centrum på nya Elmia Nordic Rail med effektiva möten med kvalificerade besökare. Visste du att en fjärdedel av dem har rest långt och kommer från ett annat land än Sverige? Det säger en del om hur angelägen mötesplatsen är. 

Boka din monter så ses vi den 8-10 oktober 2019.

Välkommen till nya Elmia Nordic Rail!

 

Faktablad för Elmia Nordic Rail 2019

Faktablad om Elmia Nordic Rail (PDF-fil)

 

Logga in - Mina sidor