Nyheter från våra utställare

Dessa nyheter har skickats in av våra utställare. Elmia tar därför inget ansvar för texternas innehåll. Vid frågor vänligen kontakta respektive utställare.

Infranord AB Component
Infranord Components är Sveriges ledande leverantör av prefabricerade produkter för järnvägen. De två viktigaste produkterna är prefabricerade kontaktlednings-produkter och prefabricerade teknikbyggnader innehållande elkraft-, tele och signalsystem.

Vi arbetar med en högt kvalitetsnivå och en tät kommunikation så att våra kunder känner trygghet och förtroende för vårt företag.

Aarsleff Rail
Aarsleff Rail medverkar vid elektrifieringen av 1300 km av det danska järnvägsnätet.
Strukton Rail
Det krävs nya arbetsmetoder och digitaliserade lösningar för att ta järnvägen till en hållbar nivå. Det menar Strukton Rail, som under mässan Nordic Rail 10-12 oktober presenterar nya lösningar för ett behovsbaserat, digitaliserat och proaktivt järnvägsunderhåll.
Roxtec International AB
Vi kommer att visa både några av våra nyheter i produktportföljen och vårt egna design verktyg.
Malux Sweden AB
Malux har utvecklat Cradle Kit SED som ersätter hållaren för TiGR350R.
Malux Sweden AB
GPH-650R är världens första GSM-R smartphone för järnväg och tågpersonal.
Swedish Rail Industry Group, SWERIG
SWERIG satsar stort även vid Nordic Rail 2017
Norconsult AB
Tillsammans med SAITEC har vi nu vunnit en tredje etapp för ombyggnationen av Malmbanen. Detta efter att vi tidigare har vunnit etapperna Rautas-Bergfors samt Peuravaara-Rautas.
Norconsult AB
Ostkustbanan är idag hårt belastad och fortsatta åtgärder pågår för att kunna hantera den ökade belastningen och korta restiderna. Norconsult har fått uppdraget att arbeta med ytterligare förbättringsåtgärder.
Norconsult AB
Norconsult är SWERIGs (Swedish Rail Industry Group) senaste medlem. Mats Lithner, utvecklingschef på Team Spår- & Järnvägsteknik ser fram emot samarbetet och utvecklingsmöjligheterna.

Dessa nyheter har skickats in av våra utställare. Elmia tar därför inget ansvar för texternas innehåll. Vid frågor vänligen kontakta respektive utställare.

Annonser: