Mässnyheter

FOTO: Göran Fredriksson, SVBRF.

Skillnaden mellan en rätt eller fel monterad skyddsanordning ute på vägarna kan vara liten – men livsavgörande. På Elmia Nordic Road i höst visas för första gången krocktester live i autentisk miljö, på asfalterade vägar utanför mässhallarna. Varje dag kan besökarna med egna ögon se och uppleva hur skillnaden mellan rätt och fel påverkar säkerheten vid en kollision.

19 juni 2017 Läs mer

Strukton Rail AB kommer till Elmia Nordic Rail både för att visa sina smarta lösningar för att bygga, driva och underhålla järnvägssystem och för att introducera sitt nya innovationspris, som ska delas ut för första gången. En av Struktons nyheter är besiktningsvagnen Hedwig (SIM), som smidigt kontrollerar växlar med hjälp av laser och höghastighetsfilm.

29 maj 2017 Läs mer

Smart och hållbart resande är så mycket mer än transportmedel och digitala tjänster till de som reser. I morgondagens smarta resande är rollerna utbytta och resenären vägvisare – den som ger information att svara på och leverera efter behoven. Hur det ska kunna gå till är ämne för ett av seminarierna på höstens konferens.

06 april 2017 Läs mer