Nyheter från våra utställare

Dessa nyheter har skickats in av våra utställare. Elmia tar därför inget ansvar för texternas innehåll. Vid frågor vänligen kontakta respektive utställare.

BOMBARDIER TRANSPORTATION
OCS 950 version 5 a flexible interface with advanced diagnostics to control and monitor wayside objects.
STRAIL
Strail plankorsning i gummi med ökad friktion i ytskiktet
Kraiburg STRAIL
Strail har utvecklat en plastslipers som testas runt om i Europa.
Industrikomponenter AB
Industrikomponenter AB, Inkom, är glada att tillsammans med Lütze Transportation GmbH presentera en ny och innovativ familj av Ethernet switchar som täcker all komplexitet och alla hierarkinivåer för spårbundna fordon. De kombinerar pris och flexibilitet i ett litet format.
Industrikomponenter AB
Schaltbau har uppdaterat högspännings-kontaktorerna från CH-serien. Den helt moderniserade designen är jämförbar med den framgångsrika CT-serien.
Infranord Components AB
Tågförseningar har blivit en återkommande rubrik i resenärers vardag och förtroendet för branschen minskar. Detta är ett problem som Infranord Components vet bot på vid installation av teknikbyggnader.
Industrikomponenter AB
Industrikomponenter AB, Inkom, tillsammans med Lütze Transportation GmbH lanserar en ny och kraftfull PLC kontrollenhet i litet format. LION micro PLC är en liten PLC med lokala in- och utgångar framtagen för enklare uppgifter inom spårbunden trafik. Typiska applikationer är vindrutetorkare, sandningsenheter, kompressorstyrning, styrning av toaletter etc. LION micro PLC är certifierad enligt EN50155, EN50121 samt EN45545.
CCinfra AB
CCinfra AB säljer produkten Concrete Canvas (CC). Concrete Canvas är ett flexibelt betongimpregnerat tyg som härdar efter vattning och blir till ett tunt, hållbart, vatten- och brandtåligt betonglager.
Med andra ord är det betong på rulle.
Signalbolaget
Studenter vid Högskolan Dalarna vann årets upplaga av Delsbo Electric. Deras rymdraketsliknande spårburna farkost Eximus 2 är världens energissnålaste fordon. Alla kategorier. Den kan du provsitta hos oss och träffa ingenjörerna bakom under onsdagen 11/10.
Aarsleff Rail
Kablar, grundvatten och komplicerad logistik är inget hinder när Aarsleff Rail bytar spår.
Anker AB
Anker AB kombinerar ISO 3834-2 certifiering för svets med en pålitlig organisation med hög servicenivå.
Industrikomponenter AB
Industrikomponenter AB, Inkom, tillsammans med Lütze Transportation GmbH introducerar en ny och tåggodkänd belysning med LED teknik för DC 24 V kallad LÜTZE LED
Davnordic AB
Bästa bullerdämpning med ett naturligt system. 98,5 % naturmaterial. Kräver ej komplexa fundament. 80% platsbesparing jämför med en jordvall.
Naturawall In Harmony with Nature
Gerken Nordiska Karma AB
Under Nordic Rail håller vi seminarium för er verksamma inom byggnation och service av spårbunden infrastruktur. Varmt välkommen!
Strukton Rail
Nödvändigheten är uppfinningarnas moder, finns det ett ordspråk som säger. Under järnvägsmässan Nordic Rail 10-12 oktober delar Strukton Rail för första gången ut innovationspriset Strukton Innovation Award. Priset har kommit till för att stimulera innovativ utveckling i järnvägsbranschen.
Infranord AB Components
I monter B06:66 diskuterar vi effektiva tillförlitliga teknikbyggnader för elkraft och signalteknik samt hur du kan förse ditt projekt med produkter för kontaktledning och möjligheter till prefabricering av äldre material.
Infranord AB Component
Infranord Components är Sveriges ledande leverantör av prefabricerade produkter för järnvägen. De två viktigaste produkterna är prefabricerade kontaktlednings-produkter och prefabricerade teknikbyggnader innehållande elkraft-, tele och signalsystem.

Vi arbetar med en högt kvalitetsnivå och en tät kommunikation så att våra kunder känner trygghet och förtroende för vårt företag.

Aarsleff Rail
Aarsleff Rail medverkar vid elektrifieringen av 1300 km av det danska järnvägsnätet.
Strukton Rail
Det krävs nya arbetsmetoder och digitaliserade lösningar för att ta järnvägen till en hållbar nivå. Det menar Strukton Rail, som under mässan Nordic Rail 10-12 oktober presenterar nya lösningar för ett behovsbaserat, digitaliserat och proaktivt järnvägsunderhåll.

Dessa nyheter har skickats in av våra utställare. Elmia tar därför inget ansvar för texternas innehåll. Vid frågor vänligen kontakta respektive utställare.