Nordens största järnvägsmässa

Elmia Nordic Rail är den enda renodlade järnvägsmässan i sitt slag i Norden. Branschmässan vänder sig till företag, organisationer och personer med ett professionellt intresse för järnvägen, direkt eller indirekt.

Elmia Nordic Rail är den självklara arenan för nya järnvägsaffärer i Norden. Mässan växer för varje år och det internationella inslaget blir allt större. Här visas de senaste inom produkter, innovationer och tjänster.

På Elmia Nordic Rail kan du knyta nya kontakter, nätverka med alla i samma bransch, söka leverantörer och samarbetspartners inför kommande uppdrag. På en och samma mötesplats möter du "alla" som är involverade i järnvägsfrågor och blir en del av den stora järnvägsupprustning som väntar i Norden.

- Jag brukar alltid besöka den här mässan och har en positiv upplevelse även i år. Jag har sett intressanta utställare och haft bra spontana möten i deras montrar. Jag tar med mig bra information tillbaka till jobbet härifrån, säger Michael Stendahl, Spårvagnsverkstaden i Norrköping.

Välkommen 10-12 oktober 2017!

Konferensanmälan

Konferensen arrangeras under mässans alla tre dagar och är en av grundstenarna i vårt mässkoncept.

Aktuellt program

Entrébiljett

Entrébiljett till Elmia Nordic Rail

Skriv ut din biljett här (om du enbart vill gå på mässan, ej konferensen).

Entrébiljett

Krockprov-Live

Ett unikt koncept för att lyfta fram den livsavgörande betydelsen av fungerande skyddsanordningar.

Mer info

Annonser: