Låt oss hjälpa dig att tänka

Det är mycket att tänka på inför ett stort arrangemang. Kanske för mycket? Då är det skönt att ha professionell projektledning att luta sig mot.

Projektledning i det stora och lilla
Att få hjälp med tidsplan, budget och koordinering kan vara mycket värt, oavsett om det gäller ett stort eller litet möte. Som projektledare stöder vi dig genom hela processen: förberedelser, genomförande och uppföljning. I helhetsansvaret vi tar ingår frågor som förtäring, lokal- och personalplanering och inköp.

Vi försöker vara steget före, och ibland tänka åt dig (om du vill). När vi hör kommentarer som ”Vad bra! Det har vi inte tänkt på”, då känner vi oss lite stolta. Fast egentligen handlar det nog bara om erfarenhet – och vår vilja att allt ska fungera.

Projektservice och ekonomi
Om du vill kan vi göra ännu mer för att säkerställa att ditt möte blir lyckat. I vår projektservice ingår till exempel planering av resor och transporter, hjälp med trycksaker och bokning av föreläsare.

Och så ska allt naturligtvis gå ihop. Vid större arrangemang kan vi sköta din löpande bokföring, leverantörsfakturor, arkivering och redovisning. Som medarrangör ansvarar vi för både små och stora ekonomifrågor.