Zetterbergs Industri AB

Zetterbergs ny distributör för Heil Farid's kompletta produktprogam i Sverige, Norge och Finland

Zetterbergs Industri AB har nu tecknat ett avtal med Heil Farid om att bli exklusive distributör för hela Heil Farid's produktprogram i Sverige, Norge och Finland.

Zetterbergs Industri AB, som grundades redan år 1923, bedriver all sin verksamhet i Östervåla, Uppsala län. Våra produktionslokaler omfattar ca 13.100 m2 och inrymmer allt från produkt-utveckling, försäljning, inköp och administration vidare till tillverkning, ytbehandling, och chassimontering. Våra produkter är rakt igenom svensktillverkade.

På Zetterbergs arbetar vi enligt våra gemensamma principer i ”Zetterbergs Industri System”. Med hjälp av dem höjer vi kompetensen, ökar produktiviteten och utvecklar vår verksamhet genom ständiga förbättringar. Framförallt sätter vi kunden i fokus, minskar på slöserier och höjer kvaliteten. Zetterbergs Industri System innehåller alla de värderingar, principer och prioriteringar som vägleder oss på kort och lång sikt.
Vårt motto är att en det ”lönar sig i längden ” att vara kund hos Zetterbergs.

Zetterbergs Industri AB har nu tecknat ett avtal med Heil Farid om att bli exklusive distributör för hela Heil Farid's produktprogram inom sopbilar i Sverige, Norge och Finland. Produkter finns alltifrån riktigt små microbilar med 4m3 lastförmåga upp till de största frontlastarna med 37m3 med en stor mängd av varianter för olika typer av transporter.

Heil Farid är Europas 3:e största tillverkare av renhållningsfordon, med tillverkning i Italien och Skottland. Farid European Groupe omsätter idag ca 150M euro och har ca. 750st anställda i 6 olika fabriker.

Under Elmia Lastbil 2016 i Jönköping, 24-27 augusti, kan ytterligare information fås om produktprogrammet. Vid Elmia Lastbil kommer vi att demonstrera en 12tons Micro XHD, en produkt med hög effektivitet för återvinning av ex. matavfall eller andra typer med hög kontanimering av vätska.

För mer information kontakta;
Lars Erfäldt, VD
Lars.erfaldt@zetterbergs.se
Tel. +46-292-705 06

Roberth Löfstedt, Försäljningschef
Roberth.lofstedt@zetterbergs.se
Tel. +46-292-705 19

www.facebook.com/zetterbergs
www.zetterbergs.se
http://www.zetterbergs.se/nyhet-heil-farid/

Publicerad
2016-07-07
Bilder