KGK Knutsson AB

Nya Dräger Alcotest 3820 en betydligt tuffare alkotestare!

Nya Dräger Alcotest 3820 är den första alkomätaren som är godkänd mot den professionella standarden och som riktar sig mot den privata marknaden. Att bara vara godkänd mot den privata standarden möter varken de svenska lagkraven eller Drägers egna krav på mätsäkerhet.

En alkomätare ska vara enkel att använda hur avancerad teknologin bakom än är. Därför är menyn till Alcotest 3820 på svenska och användaren manövrerar med hjälp av en enda funktionsknapp.Instrumentet har bara någon sekunds uppstartstid och levererar garanterat korrekta resultat, varje gång, i temperaturer från -5°C till +50°C.

Alcotest 3820 har ett modernt utseende och är så liten att den enkelt får plats i fickan eller handväskan. Den gör bokstavligt talat inget väsen av sig om man inte önskar det, det går utmärkt att stänga av det guidande ljudet vid utandningsprov om man vill vara diskret.

Sverige är första landet i världen som har Alcotest 3820 till försäljning. Dräger har i över 60 år levererat alkotestare till polisen i Sverige och runt om i världen. Enbart i Sverige utfördes 2014 nästan 2 miljoner utandningsprov.

Publicerad
2016-08-03
Bilder
Dokument