Service och tjänster

Vi hjälper dig att planera och genomföra ett lyckat event. Vi erbjuder projektledning, deltagarservice, monterdesign och underhållning. Dessutom har vi modern teknik med stor flexibilitet.

Projektledning

Du kan lämna över allt till oss och få en egen projektkoordinator som hjälper dig genom hela processen – tidsplan, budget och koordinering av hela projektet. Alla förberedelser, genomförande och uppföljning – vi finns till för dig!

Deltagarservice

Med vår deltagarservice får du hjälp att administrera deltagarna så att du får mer tid över till det viktiga – att fokusera på ett riktigt lyckat möte.

Utställning

I nära anslutning till våra konferenslokaler finns mässhallar med fantastiska möjligheter för utställningar eller varför inte avsluta konferensen med en  bankett. Vi hjälper dig att skapa en miljö som effektivt förmedlar ditt budskap, ökar dina möjligheter att locka rätt besökare och lämnar ett bestående intryck.

Underhållning 

Vill du bjuda på underhållning eller musik? Elmia samarbetar med tongivande produktionsbolag inom svensk artistförmedling och kan skräddarsy alternativ för just ditt behov. Vi har också personal på plats för att hjälpa till med all teknik vid ditt arrangemang.