MITT I HÄNDELSERNAS CENTRUM

Det är här du påbörjar dina affärer. Här skapar du kontakter och bygger relationer. Här är du med och påverkar framtidens infrastruktur.

På Elmia blir tre mässor en gemensam mötesplats. Tre mässor som är mer än bara en enskild monter. Dina affärer står självklart i fokus och här hittar du dina framtida affärspartners. Oavsett om det handlar om försäljning eller inköp.

Men den gemensamma mötesplatsen är även en arena för framtidens transporter och infrastruktur. Här påverkar du besluten och träffar hela branschen under ett och samma tak. Här är du mitt i händelsernas centrum.

Elmia Future Transport, Elmia Nordic Rail och Elmia Nordic Road 8–10 oktober 2019.

Elmia Future Transport

Elmia Future Transport

Elmia Future Transport är en oerhört intressant mötesplats för alla som är involverade i planeringen och utformningen av vårt transportsystem. Det gäller att visa upp varför just er hamn, logistikcenter, kombiterminal eller järnvägssträcka är viktig.

På Elmia Future Transport möter du lobbyister, beslutsfattare, politiker och andra som är med och utformar vår infrastruktur.

Till Elmia Future Transport

Elmia Nordic Rail

Elmia Nordic Rail

Elmia Nordic Rail är Nordens överlägset viktigaste järnvägsmässa och arrangeras vartannat år. Mässans särställning beror på att den lyckas samla ”alla” som är involverade i järnvägsfrågor, från beslutsfattare och experter till inköpare och trafikutövare.

Elmia Nordic Rail är Nordens viktigaste station. Mässan är ett utmärkt forum att visa en glödhet bransch vad just ert företag har att erbjuda.

Till Elmia Nordic Rail

Elmia Nordic Road

Elmia Nordic Road

Elmia Nordic Road arrangerades för första gången 2015 och gensvaret från besökarna var oerhört positivt. Det visade att behovet av en nordisk mässa med fokus på vägen och dess infrastruktur är stort. Särskilt med tanke på det stora antalet vägprojekt som är igång och ska genomföras i Norden.

På mässan har du chans att möta de som planerar, projekterar och upphandlar.

Till Elmia Nordic Road