Nyheter från våra utställare

Dessa nyheter har skickats in av våra utställare. Elmia tar därför inget ansvar för texternas innehåll. Vid frågor vänligen kontakta respektive utställare.

På Elmia Husvagn & Husbil kommer vi att presentera vår innovativa Musica 470 D-baserade konceptdesign ”Helt nöjd utan gas” för mässbesökarna.
10 september 2019 Läs mer

EU tillverkad världklass hopfällbara elcyklar från Gocycle som firar 10 år! Ett decenniums erfarenhet inom hopfällbara elcykelindustri. Originalet och det bästa!

06 september 2019 Läs mer
VANTourer 2020 fortfarande störst lastutrymme i sin klass.
06 september 2019 Läs mer

Glamping är den nya glamorösa campingen med lyxiga tält eller glober. Flera an-läggningar i Kroatien satsar på detta och det ökar starkt. Här finns ett brett utbud av attraktioner som lockar olika typer av resenärer.

04 september 2019 Läs mer
Med ett bevis och en SWEDE STOPS guide kan husbilsturister besöka näringsidkare (värdar) på svenska landsbygden och få en avgiftsfri och trygg övernattning.
04 september 2019 Läs mer
Europas ledande varumärke bland premiumhusbilar startar modellåret 2020 med en hel del nyheter. En ny generation eleganta e-line/s-plus med innovativa och exklusiva högteknologiska komponenter. Mercedes-Benz Sprinter tillkommer som nytt chassi. Förbättrade planlösningar och bättre komfort tack vare alla detaljarbeten.
04 september 2019 Läs mer

Engelska Outdoor Revolution har arbetat med utveckling och fulländning av lufttält till husbilar och husvagnar i flera år. Speciellt uppskattar camparna kvaliteten på materialen, våra användarvänliga lösningar och en livstidsgaranti på luftkanalerna.

02 september 2019 Läs mer
Hitta gratis ställplatser för husbilar i hela Danmark med ny guidebok
Husbilsturism i tillväxt - ny guidebok visar vägen till unika gratis ställplatser i hela Danmark. Konceptet är känt från bland annat Tyskland och Frankrike och har nu också gjort sitt intåg i Danmark. Guideboken visar vägen till de bästa gårdsbutikerna, vingårdarna, museerna och krogarna i Danmark.
02 september 2019 Läs mer

Polskbyggda Globe-Traveller med dubbelgolv, för seriös vinteranvändning.

02 september 2019 Läs mer

Ta del av 2019-års modeller av Avance

06 augusti 2019 Läs mer

LMC lanserar en ny husvagnsserie, Sassino och en ny husbilsserie, Element. På Elmia kan du uppleva både dessa såväl som vår nya specialmodell, Grey Selection 150.
När du stiger in i Grey Selection 150 stannar vardagen utanför dörren. Med sin eleganta lackering i Expedition grey är den kompakta husbilen en ögonsten redan utvändigt. Upplev den på montor C02:60.

02 september 2019 Läs mer
När Swift husbilar introducerades i Sverige för några år sedan så fick generalagenten, Brittiska Fritidsfordon Norden AB, möjligheten att utveckla och ta fram en egen modellserie anpassad för den nordiska marknaden. Det här vill nu generalagenten lyfta fram genom ett namnbyte: Swift
Toscane blir Swift Norden!
01 september 2019 Läs mer
Rapidhome växer sig allt starkare på den svenska villavagnsmarknaden, och 2020 års modeller presenterar många nyheter
28 augusti 2019 Läs mer
2 modeller kommer att ställas ut
25 augusti 2019 Läs mer

Solbio ersätter alla sanitetsprodukter som du använder i din husbil eller husvagn - det är 100 % biologiskt nedbrytbart och skonar miljön. De flesta av oss har 4-5 kemiska vätskor med oss; till avfallstanken, spolvattentanken osv. Vissa använder ”gröna kemikalier” under resan för att göra semestern lite miljövänligare.Men nu finns det ett ännu bättre alternativ.

02 september 2019 Läs mer

Det var 1980 som den första Chausson, med namnet Odyssée 4000, presenterades på Paris billmässa. Odyssée 4000 var en inredd skåpbil som sedan öppnade vägen för många skåpbilar som Cedra, Madras, Taiga. 1984 lanserades den första husbilen från Chausson, Acapulco alkovbil.

16 augusti 2019 Läs mer
2020 inleder KABE ett samarbete med Mercedes-Benz och presenterar nya modellserier. Aldrig tidigare har det funnits så många olika husbilar från KABE att välja mellan.
02 augusti 2019 Läs mer
RV Masters Comfort Sunscreen AB är företaget i värmländska Edebäck, som med expertis för specialanpassade väder- och klimatskydd för alla storlekar och modeller av husbilar.
- Vi står för hög kvalité och ett personligt bemötande. Vi utför ett gediget hantverk efter kundens önskemål. Custom made är vår specialitet. Vi ser fram emot att få träffa er, hälsar Ingrid och Robert på RV Masters Comfort Sunscreen AB.
06 juli 2019 Läs mer

Prata turné i husbil med Arvingarna och se deras exklusiva spelning i Bergholms monter!

 

10 september 2019 Läs mer