Upptäck möjligheterna på mässan

Elmia Husvagn Husbil är ett fantastiskt tillfälle att se, jämföra och spana in alla nya modeller och nyheter på ett och samma ställe. På mässan hittar du i princip alla märken som finns på den svenska marknaden. Här kan du på ett enkelt sätt testa dig fram om du föredrar långbäddar eller Queensize-bädd, frontkök eller en stor bekväm sittgrupp?

Kanske vill du se fördelarna med en plåtis eller testa att gå in i en riktigt lyxig husbil? På mässan finns allt och lite till och du kan enkelt se och jämföra mellan olika modeller och varumärken och ställa alla dina frågor direkt till experterna på plats.  

Dessutom finns det massor av tillbehör på mässan, där vi bland annat tillägnat en hel hall, Hall F, till enbart tillbehör och konsumentvaror. Du kan se både förtält, solceller eller kanske köpa något gott till kvällsmyset ute på mässcampingen - som är unik för just Elmia!

Inspiration

Passa även på att inspireras och informeras av våra inspirerande föreläsare, Martin Örnroth från Gone Camping, bloggparet Peter och Helena från FreedomTravel och Christer Johansson från Husbilen Test som tipsar om resmål både i öst, väst, och syd under mässans dagar. Hos Husbilsskolan kan du dessutom få svar på kluriga frågor om elektronik, laddning, chassi, däck, byggteknik, marknadens utbud, resmål, lagar, tillbehör, vintercamping och mycket mer från våra erfarna experter. Ta chansen att få oberoende rådgivning inför ditt köp!

Barnen i fokus

Under mässans samtliga dagar finns det även möjlighet för barnen att leka i Kids Arena där vi bygger upp en hel hall där leken får stå i centrum. Här finns en lekavdelning med hoppborgar, pysselhörna, lekhörnor med playmobil och mycket mer. Hit är alla barn välkomna. Är ditt barn äldre än fyra år så tar våra duktiga barnpedagoger hand om ditt barn och ser till att de får en härlig upplevelse medan du i lugn och ro kan strosa runt på mässan under tiden! Barn som är yngre än fyra år är välkomna i sällskap av en vuxen.           

Familjedag

I år satsar vi även lite extra på barnfamiljerna och instiftar en alldeles egen familjedag som ramas in med aktiviteter för barnen, på mässans sista dag, söndagen. Där barnen kan leka med såpbubblor, ta del av gratis glass från Hemglassbilen och det kommer en alldeles speciell överraskning för alla ungdomar!  Håll utkik! Övriga dagar har vi ungdomshäng som ungdomarna kan komma och hänga med nya och gamla kompisar. Här finns Nintendo, Playstation, Fussball, Air hockey och mycket mer. Självklart har vi gratis Wi-Fi.

God mat och danskvällar i världsklass

För den som är sugen på mat och vill ha provsmak och tips om lättlagad mat är Mästerkocken Gabriel Jonsson ett hett tips. Han håller till på utomhusområdet och grillar under torsdag till lördag. På fredag och lördag avslutar du med flerdagarsbiljett med fördel ditt besök med danskvällarna, där du kan passa på ta en svängom på vårt dansgolv efter mässans stängning med populära Sannex och Titanix.

 

Vi ses väl på mässan den 11-15 september? 

 

Publicerad
2019-06-25
Bilder