11 - 15 sep. 2024
För utställare

Deadlines

Nedan hittar du de viktigaste hålltiderna inför ditt mässdeltagande. Du gör dina beställningar och uppdaterar företagsinformation under "Mina sidor".

15 maj - Skicka in ditt önskemål om utställarcampingplats
Under "Mina sidor" fyller du i de antal platser du önskar. I juni får du besked och en bekräftelse på antalet tilldelade platser.

20 juni - utställarlistan publiceras på webbsidan
Här får besökaren information om vilka produkter och tjänster ditt företag erbjuder och var på mässan ni finns. Tänk på att bli synbar för besökarna!
Nu kan ni även komplettera er presentation med logotype, bilder, video, dokument, nyheter och erbjudanden - perfekt för att visa upp ert företag för mässbesökarna.

3 juli - Beställ monterutrustning
Beställ före 3 juli för att undvika 50% påslag på priset

7 augusti - Adress och företagsuppgifter
Kontrollera att din adress stämmer, men skicka bara in vid ändring.

7 augusti - Registrera medutställare
En medutställare är ett företag som delar monter med en huvudutställare. När en meduställare är registrerad får denna en orderbekräftelse och kan bli synbar i utställarlistan här på vår hemsida. Tänk på att lägga in dina uppgifter innan utställarlistan publiceras 20 juni.

7 juli - Ansökan om dispens från den fastlagda maximihöjden
Läs mer här

5 september - Företagspresentation och produktregister
Beskriv ditt företag och vad som kommer att hända i er monter för besökaren. Din presentation blir synlig i utställarlistan på vår hemsida. Kryssa också i de produkter och/eller tjänster ni erbjuder. Viktigt att tänka på att besökaren söker i registret och planerar sitt mässbesök utifrån utställarlistan. Tänk på att lägga in dina uppgifter innan utställarlistan publiceras 20 juni.

23 augusti - Mina kvällsaktiviteter
Fyll i ansökan om kvällsaktiviteter om du vill ha en aktivitet för dina kunder i din monter eller i någon av Elmias restauranger.

23 augusti - Uppladdning av filer till tryck
För dig som har bokat annonsplats på Elmia och behöver ladda upp ditt material som ska tryckas.

23 augusti - Material för annonsering
Ladda upp material för digital annonsering som du bokat via Elmia.

23 augusti - Utställarförsäkring
Sista dag att avboka Elmias utställarförsäkring.