Nyheter från våra utställare

Dessa nyheter har skickats in av våra utställare. Elmia tar därför inget ansvar för texternas innehåll. Vid frågor vänligen kontakta respektive utställare.

Nu kommer midnattssolen och norrskenets land till Jönköping. I vår monter är du välkommen in och prata härliga resmål i östra Norrbotten och få tips på hur du på bästa, mysigaste och vackraste sätt tar dig och ditt ekipage upp till oss i norr......och så bjuder vi på en kopp kaffe i lugn och ro.
06 september 2016 Läs mer
FREEDOMtravel är Sveriges största campingblogg och börjar med annonsering i oktober.
31 augusti 2016 Läs mer
Malibu husbil

Malibu storsatsar i Skandinavien och gör debut på Elmia Husvagn Husbil 7-11 september 2016.

30 augusti 2016 Läs mer

Förra året steg Swift Group, en av Europas största producenter av fritidsfordon, in på den svenska husbilsmarknaden. Nya Swift Toscane togs fram speciellt för nordiska förhållanden och framgångarna lät inte vänta på sig. Redan första årsmodellen tecknades avtal med tio återförsäljare runt om i Sverige, och den nordiska generalagenten Brittiska Fritidsfordon Norden AB har redan importerat stora volymer till den svenska marknaden. Nu tar Swift Group ny sats under Elmia-mässan i Jönköping den 7-11 september och bjuder på världspremiär av två nya modeller: Toscane 794 EB och Toscane 794 QB.

23 augusti 2016 Läs mer
Polska Globe-Traveller husbilar visas på Elmia för första gången
17 augusti 2016 Läs mer
NYHET !
16 augusti 2016 Läs mer

Dessa nyheter har skickats in av våra utställare. Elmia tar därför inget ansvar för texternas innehåll. Vid frågor vänligen kontakta respektive utställare.