Mässnyheter | Elmia

Mässnyheter

Lyxigt i kök i husbilen från NL exclusive motor home.

Europamästaren i supermoto Niclas Lundbäck har kört många mil med husbil, vissa år uppemot 10 000 mil, så han vet vad det är han vill ha. Ett arbetsdokument finns hemma med titeln ”Min drömhusbil”. Detta tog han fasta på och är nu importör av husbilar för NL exclusive motor home.

06 juli 2018 Läs mer
Carthago

Som vanligt rullar Carthago upp mot Elmia Husvagn Husbil välförsedda med nyheter på flera av modellerna – dessutom med två spännande Sverigepremiärer.

06 juli 2018 Läs mer
Niesmann Arto 88 2019

Forsbergs Fritidscenter har varit med på Elmia Husvagn Husbil varje år ända sedan den allra första mässan. Som vanligt bjuder de på spännande nyheter och upplevelser i en stor välfylld monter. Listan blir lång när Christian Forsberg, grundare och också en av delägarna till företaget, börjar berätta. Och ändå – det här är bara vad han vet nu innan sommaren.

04 juni 2018 Läs mer
Hobby 2018

Hobby Fritid i Tenhult har många spännande nyheter på gång inför årets Elmia Husvagn Husbil. Alla detaljer kan inte avslöjas ännu – med det handlar om nyheter som kommer märkas, både exteriört och interiört.

04 juni 2018 Läs mer
Pilote visar upp sin populära modell Galaxy G740C på Elmia Husvagn Husbil. Foto: Pilote.

Pilote kommer till Elmia Husvagn Husbil med flera av sina populära modeller. I sin monter kommer de också visa upp ett fiffigt och lättmonterat tillbehör att ha med på husbilsresan.

22 maj 2018 Läs mer
Lars Erik Paulsson, kanslichef på HRF.

Den första juli träder bonus malus-systemet i kraft, de nya reglerna med bonus till bilar med låga koldioxidutsläpp och förhöjd fordonsskatt de första tre åren för nya personbilar klass I och II. Husbilarna räknas hit och det har upprört många i branschen – men det kanske inte kommer betyda så mycket ändå, menar Husvagnsbranschens Riksförbund, HRF.

21 maj 2018 Läs mer