Mässnyheter

Även om fordonet varit ordentligt vinterförvarat kan fuktskador uppstå och är ofta svåra att upptäcka vid första anblick Gå igenom fordonet ordentligt och gör en första visuell kontroll när du tar ut fordonet för säsongen och var uppmärksam på om det luktar unket.

20 juni 2019 Läs mer

Fredrik Gulliden, känd från tv-programmet Bilprovningen tipsar: 

20 juni 2019 Läs mer

Innan du ger dig ut på semesterresan kan det vara klokt att väga husbilen eller husvagnen. Att åka för tungt lastad är inte bara farligt, det kan även leda till att du får böter om polisen stoppar dig. 

20 juni 2019 Läs mer

Alde tipsar om vad du behöver tänka på för att få ut mesta tänkbara ur ditt värmesystem. 

20 juni 2019 Läs mer

– Det gäller att sköta om sin gasolanläggning, både med service och underhåll. Vissa campingar har till och med som krav att besökarna har gjort en gasolkontroll. Mitt tips är att kontrollera anläggningen årligen, antingen på ett besiktnings- eller serviceställe, säger Morgan Isacson på Bilprovningen.  

09 september 2018 Läs mer

Under fem dagar samlades aktörerna i branschen för att visa 2019 års nyheter på Elmia i Jönköping. Intresset för det mobila livet är fortsatt stort och husvagnarna förväntas öka sin försäljning under kommande år.

09 september 2018 Läs mer

Vill du ha tips på resor i både syd och nord- Europa blandat med mat och dryck från resmålen? På Elmia Husvagn Husbil får du möjligheten tack vare reseprogrammet Gone Camping.

20 juni 2019 Läs mer