DCT Vejle

Tältexperten hävdar han säljer marknadens bästa AIR-tält

Tältexperten hävdar han säljer marknadens bästa AIR-tält.

Engelska Outdoor Revolution har arbetat med utveckling och fulländning av lufttält till husbilar och husvagnar i flera år. Speciellt uppskattar camparna kvaliteten på materialen, våra användarvänliga lösningar och en livstidsgaranti på luftkanalerna.

Outdoor Revolution deltar för första gången på Elmia-mässan i år – kom och se fler modeller i DCT Vejles monter MG01:05.

Michael Paarsgaard Kristensen, Key Account Manager på DCT Vejle A/S, har under trettio år arbetat med tält och förtält i olika sammanhang. Han säger: ”Outdoor Revolution ger kunderna extremt anpassade produkter speciellt för husbilar och husvagnar. Till exempel E-sport Air 325-modellen som endast väger 17 kg, trots att det är tillverkat av starkt lättviktsmaterial och är rymligt med golvmåtten 250 x 325 cm.”

”Autocamper-kunderna får med E-sport Air 325-modellen möjlighet att ha ett ultralätt tält, som inte tar upp lika mycket plats som ett vanligt lufttält, samtidigt som det är otroligt snabbt och enkelt att sätta upp”, sa han.

E-sport Air 325-modellen finns i tre olika höjder och passar från 235 upp till 280 cm.
Tältet har dubbel vulst för att man ska kunna montera det i markisfästet eller i husvagnens skena.

En annan modell som Michael gärna visar upp från Outdoor Revolutions stora sortiment är Esprit Pro-modellen som är 310 cm djup och antingen 360 eller 420 cm lång. Michael säger: ”Esprit Pro 360 eller 420 är en av husvagnskundernas favoriter med ett djup på 310 cm och tillverkat av strukturvävt material med längre hållbarhet och bättre färgbeständighet än andra lufttält på marknaden. Båda modellerna har också ett nyutvecklat luftkanalsystem med easy-lock-ventiler som låser fast pumpslangen, och som inte behöver skruvas bort när luften pumpas in. Med en lätt touch på knappen i ventilen stängs luften ute på några sekunder.
En patenterad övertrycksventil, som bara säljs av Outdoor Revolution, innebär att om du köper en elektrisk pump och pumpar med högt tryck med det, eller om lufttemperaturen är mycket hög och ger ökat lufttryck, kommer denna ventil automatiskt att släppa ut nödvändig luftmängd.”

Outdoor Revolution kan därför som enda företag i branschen erbjuda en livstidsgaranti på luftkanalsystemet.

”Kom till vår monter och titta på dessa modeller och få en demonstration eller lite tältprat. Det är alltid bäst att själv ha sett alla fördelar innan man investerar i lufttält – vi tror att vi kan erbjuda marknadens bästa produkter oavsett om du har en husbil eller husvagn” säger tältexperten från DCT Vejle.

Om DCT Vejle
DCT Vejle har branschens största utbud av campingtillbehör och är leverantör till återförsäljare i Sverige, Norge och Danmark. Våra produkter kan du köpa på campingcentrene, men låt dig gärna inspireras av mer än 6 500 campingartiklar online på www.dct-vejle.dk.

http://www.dct-vejle.dk

Publicerad
2018-08-16
Bilder