DCT Vejle

SOLBIO – den enda sanitärprodukt som du behöver i din husbil eller husvagn – och den är 100 % ekologisk

Vi har alla varit med om det – vi packar husbilen eller husvagnen och får bara inte glömma detta: Dospåsar eller vätska till toalettanken, Tankfreshner, Tankcleaner, Rinse och Toilet Cleaner. Det är 4–5 olika kemiska produkter, alla med olika stora plastförpackning som tar en hel del utrymme i en husvagn eller en husbil.

Du kan istället välja att gå den ”naturliga vägen” med SOLBIO som endast innehåller växtämnen som citron, eukalyptus och mynta samt naturliga tvålar i en blandning som gör den till den enda sanitärprodukten du behöver på din semesterresa.

Förutom att man inte behöver hälla ut kemikalier i naturen, har SOLBIO den stora fördelen att det luktar bra och naturligt, något som speciellt de som reser med husbil uppskattar när de sitter många timmar i bilen även under körning.

Priset är mycket rimligt – 1,6 liter SOLBIO räcker till 40 gånger, så kostnaden är endast cirka 6 danska kronor per dos (40 ml). Det är ungefär halva priset jämfört med ”kemikalielösningen”!

Kom till DCT Vejle, till monter MG01:05 på mässan och se själv hur produkten fungerar i vår SOLBIO shop-in-shop. Vi har besök av tillverkaren från Belgien, och han kommer att visa och förklara produkten och kanske erbjuder han en möjlighet att testa produkten.

Om DCT Vejle
DCT Vejle har branschens största utbud av campingtillbehör och är leverantör till återförsäljare i Sverige, Norge och Danmark. Våra produkter kan du köpa på campingplatser, men låt dig gärna inspireras av mer än 6 500 campingartiklar online på www.dct-vejle.dk

http://www.dct-vejle.dk

Publicerad
2018-08-16
Bilder