KABE AB

KABE NYHETER 2019

När du väljer KABE vet du att det är en husvagn eller husbil som är byggd för året-runt-användning i det skandinaviska klimatet. Den är utrustad med den senaste tekniken och många smarta lösningar som gör semestern precis så enkelt och avkopplande som du vill att det ska vara.
Modellåret 2019 lanserar vi en ny rymlig frontköksvagn, 780 FK, som finns i både Royal- och Imperialutförande. Storsäljaren Classic 660 DGDL har fått sin uppföljare i Royal 740 DGDL, en barnkammarvagn som har "allt".
På husbilssidan lanserar vi KABE Imperial i860, som är en ny storlek i den exklusiva Imperial-serien. En helt ny husbilsmodell är Travel Master x780 LQB, en efterlängtad crossoverbil med generös dubbelsäng bak i bilen och delad dusch och toalett på varsin sida av mittgången.
Vi presenterar också flera intressanta nyheter och förbättringar som bidrar till att KABEs husvagnar och husbilar kan fortsätta motsvara de högt ställda kraven hos våra medvetna och aktiva användare. Bland annat ett nytt innovativt kylskåp med dubbelhängd dörr som kan öppnas från två håll. Dometics nya 10-serie bjuder på innovativ design och det absolut senaste när det gäller teknik och kylprestanda. Modellåret 2019 finns
det snygga och smarta kylskåpet i KABEs husvagnar och husbilar.Välkommen till ett nytt år med KABE!

http://www.kabe.se
Publicerad
2018-08-30
Bilder
Dokument