Reimo Reisemobil-Center GmbH

CampingBox som förvandlar din vardagsbil till en praktisk camper

Det tyska Reimo har en spännande premiärvisning på Husvagn & Husbil i år – en första presentation av Reimo CampingBoxar på den svenska marknaden. CampingBoxen är en smart uppfinning som förvandlar din vardagsbil till en praktisk camper på nolltid. Sedan boxarna sattes på marknaden i våras har de fått otroligt bra respons av folk som vill åka ut på semester med sin bil och ha med sig det nödvändigaste man behöver för att sköta sin vardag under resan.
Reimo CampingBoxen är fullt utrustad med bl.a. en utdragbar köksdel med gasolkök och diskbänk, vattenkanister, rymliga förvaringsboxar och bestickslåda. Förutom standardutrustning kan man även välja en del optionellt tillbehör till sin CampingBox, såsom en kylbox, campingtoalett eller en lyxig 120 cm bredd bädd.

Reimo CampingBox-serien består av 4 multifunktionella boxar i olika storlek, och utvecklingen samt tillverkningen har skett i det tyska Weiterstadt nära Frankfurt. Reimo är grossist för tillbehör och reservdelar för husbilar, husvagnar och camping. Därutöver producerar företaget uppfällbara tak och kompletta möbelsets till en lång rad av fritidsfordon, från de minsta minicampers till rymliga, lyxiga hem på fyra hjul. Med nästan 40 års erfarenhet från bilbyggandet är Reimo en suverän partner till alla som vill bygga om sin vanliga bil till en funktionell campingbil eller skaffa sig en semesterbil utrustad enligt ens individuella önskemål.

http://www.reimo.com/se
Publicerad
2018-09-03