Nyheter från våra utställare

Dessa nyheter har skickats in av våra utställare. Elmia tar därför inget ansvar för texternas innehåll. Vid frågor vänligen kontakta respektive utställare.

Tack vare nya innovativa lösningar kan du nu lasta mer i nya modellerna. Cykeln får nu lätt plats inne i bilen.
07 september 2018 Läs mer
Det tyska Reimo har en spännande premiärvisning på Husvagn & Husbil i år – en första presentation av Reimo CampingBoxar på den svenska marknaden. CampingBoxen är en smart uppfinning som förvandlar din vardagsbil till en praktisk camper på nolltid. Sedan boxarna sattes på marknaden i våras har de fått otroligt bra respons av folk som vill åka ut på semester med sin bil och ha med sig det nödvändigaste man behöver för att sköta sin vardag under resan.
03 september 2018 Läs mer
HUSBILSSKOLAN drivs av tidningen Husbilen Test i samarbete med Elmia. En välinformerad köpare är en bättre köpare för både sig själv och det säljande företaget.
31 augusti 2018 Läs mer
När du väljer KABE vet du att det är en husvagn eller husbil som är byggd för året-runt-användning i det skandinaviska klimatet. Den är utrustad med den senaste tekniken och många smarta lösningar som gör semestern precis så enkelt och avkopplande som du vill att det ska vara.
30 augusti 2018 Läs mer
Comfort solskydd är en exklusiv produkt, som är speciellt utvecklade av RV Masters för alla husbilar.
22 augusti 2018 Läs mer

Vi har alla varit med om det – vi packar husbilen eller husvagnen och får bara inte glömma detta: Dospåsar eller vätska till toalettanken, Tankfreshner, Tankcleaner, Rinse och Toilet Cleaner. Det är 4–5 olika kemiska produkter, alla med olika stora plastförpackning som tar en hel del utrymme i en husvagn eller en husbil.

16 augusti 2018 Läs mer

Tältexperten hävdar han säljer marknadens bästa AIR-tält.

16 augusti 2018 Läs mer
Swift Toscane 599 FB – ny ”plåtis” med samma höga säkerhetstänk och utrustningsnivå som sina större syskon!
06 augusti 2018 Läs mer
I år firar Ecoproducts AB 10 år som elcykel importör.
Detta firar vi med att ge samtliga kunder 1.000:- i rabatt på alla modeller!
kan ej kombineras med andra erbjudanden.
20 april 2018 Läs mer

Följ oss på 

Facebook