Följande filmer visas:

  

Sluta aldrig drömma - Snobben the Movie

Sluta aldrig drömma -Snobben the movie

Karl, världens mest älskade husse, inleder ett episkt och heroiskt uppdrag medan hans bästa vän, Snobben, fortsätter sin kamp mot sin ärkefiende Röde baronen. Skaparna av Ice Age ger oss filmen SNOBBEN med Karl, Snobben, Gullan, Linus och resten av det älskvärda gänget i fantastisk animation.

Barntillåten, 85 min

Visas följande tider:

Onsdag, kl 11.00

Torsdag, kl 13.00

Lördag, kl 11.00

 

 


Insidan ut 

Insidan ut visas på Elmia Husvagn Husbils bio

Att växa upp kan vara knepigt, och för den unga flickan Jenny är det just så. Hennes pappa får ett nytt jobb och familjen flyttar från det trygga livet i en småstad till storstaden San Francisco. Precis som alla andra så styrs Jenny av sina känslor; Glädje, Rädsla, Ilska, Avsky och Vemod. Känslorna bor i Huvudkontoret, ett kontrollcentrum inuti Jennys hjärna där de hjälper henne genom det dagliga livet. Jenny och hennes känslor kämpar med att anpassa sig till en ny stad, ett nytt hus och en ny skola - det blir lite mycket på en gång och det utbryter tumult i Huvudkontoret.

Rekommenderas från 7 år,  91 min

Visas följande tider:

Onsdag, kl 13.00

Torsdag, kl 15.00

Lördag, kl 13.00


Den gode dinosaurien

Den gode dinosaurien visas på Elmia Husvagn Husbil bio

 

 

 

Tänk om asteroiden som för alltid förändrade livet på jorden i själva verket missade planeten helt och hållet och dinosaurerna aldrig dog ut? Denna roliga, hjärtliga och originella berättelse visar hur dinosaurier utvecklats till sofistikerade och stoiska varelser medan människor blev kvar på den lite vildare sidan. Filmen följer en ung dinosaurie vid namn Jakob, som ger sig ut på ett stort äventyr med sin mänskliga vän "Spot". Deras ovanliga vänskap för samman två världar och visar att hjältar kommer i alla former och storlekar. Som de svenska rösterna hör vi Livia Millhagen, Magnus Roosmann, Andreas Rothlin Svensson, Zeth Nätterqvist, Louise Hoffsten, Göran Gillinger m.fl.

Rekommenderas från 7 år, 90 min

Visas följande tider:

Onsdag, kl 15.00

Fredag, kl 13.00

Söndag, kl 13.00


Alvin och Gänget 4 - Gasen i botten

Alvin och Gänget 4 - Gasen i botten visas på Elmia Husvagn Husbil bio

 

Dom är tillbaka och den här gången är det full fart från början till slut. Alvin, Simon och Theodore får för sig att Dave ska fria till sin nya flickvän i Miami och att de därför måste flytta. De har nu tre dagar på sig att stoppa detta och ger sig ut på ett resa som leder till den ena knasigheten efter den andra. Med andra ord är allt som vanligt för våra älskade jordekorrar. Svenska röster: Dave: Peter Sjöquist - Alvin: Linus Wahlgren - Simon: Kim Sulocki - Theodore: Nick Atkinson - Miles: Mikael Regenholz - Samantha: Linda Ulvaeus - Agent Suggs: Mattias Knave - Brittany: Lina Hedlund - Eleanor: Frida Sandén - Jeanette: Mimmi Sandén

Barntillåten, 88 min  

Visas följande tider:

Torsdag, kl 11.00

Fredag, kl 15.00

Söndag, kl 11.00


Minioner

Minioner visas på Elmia Husvagn Husbil bio

Vid tidernas begynnelse börjar historien om Minionerna. Från små gula organismer utvecklas Minionerna till varelser ständigt på jakt efter de mest avskyvärda mästarna att tjäna. Då de alltid misslyckas med att behålla dessa mästare, finner de sig till sist ensamma och svårt nedstämda utan någon att tjäna. Men en Minion vid namn Kevin har en plan och tillsammans med Stuart och Bob beger han sig ut i världen för att hitta en ny ond boss att följa. Trion börjar en spännande resa som slutligen leder dem till deras nästa potentiella ledare: Scarlet Overkill, världens första kvinnliga superskurk.

Rekommenderas från 7 år, 87 min

Visas följande tider:

Fredag, kl 11.00

Lördag, kl 15.00

 


Star Wars - The Force Awakens

Star Wars - the Force Awakens visas på Elmia Husvagn Husbil bio

Trettio år har gått sedan rebellerna störtade Rymdimperiet och de fruktade Sith. Än en gång kastar ondskan sin skugga över galaxerna. Det är tid för gamla hjältar att kliva fram från legenderna för att kämpa mot förtrycket från den mörka sidan av kraften.

Rekommenderas från 11 år, 132 min

Visas kvällstid:

Torsdag, kl 19.00

Fredag, kl 21.30

Gratis popcorn och dricka till de 50 första på kvällsföreställningarna.

 

 

   

Deadpool

Deadpool visas på Elmia Husvagn Husbil bio

Deadpool är en amerikansk actionkomedifilm som handlar om Wade Wilson som senare börjar kallas Deadpool. Filmen är baserad på Marvel Comic-figuren med samma namn.

Handlingen kretsar kring den före detta legosoldaten Wade Wilson som blir utsatt för ett experiment som ger honom superkrafter, och på så sätt skapas Deadpool.

I rollerna:

  • Ryan Reynolds - Wade Wilson/Deadpool
  • Morena Baccani - Vanessa Carlysle/Copycat
  • Gina Carano - Angel Dust
  • Ed Skrein - Ajax
  • T.J Miller - Weasel

 

Rekommenderas från 15 år, 108 min

Visas kvällstid:

Torsdag, kl 21.30

Fredag, kl 19.00

Gratis popcorn och dricka till de 50 första på kvällsföreställningarna.