Mässans aktiviteter 2019

På Elmia Husvagn Husbil hittar du i princip alla märken som finns på den svenska marknaden. Mässan erbjuder ett fantastiskt tillfälle att se, jämföra och spana in alla nya modeller och nyheter som presenteras. Dessutom finns massor av tillbehör, reseinspiration och aktiviteter för hela familjen! Nedan ser du ett axplock ur programmet som var för 2019-års mässa.

Husbilsskolan

Husbilsskolan

Husbilsskolan ger dig de bästa tipsen om elektronik, laddning, chassi, däck, teknik. tillbehör och mycket mer. Gör dig förberedd för att våga ta steget till en mobil livsstil och få goda råd från experterna på plats!

Husbilsskolan

Husbilen Test

Missa inte när Christer Johansson från Husbilen Test kommer och berättar om de härligaste temavägarna i Sverige och ger inspiration till att ta vägen förbi våra östliga grannar, med fokus på resmål som Finland, Polen, Ungern för att bara nämna några. 

Christer från Husbilen Test

Gone camping

Vi är glada att kunna meddela att Martin Örnroth från programmet Gone Camping kommer tillbaka till årets mässa! Han kommer att dela med sig av guldkorn i såväl nord- som sydeuropa såklart kryddat med härliga mat och dryckupplevelser

Gone Camping

FreedomTravel

Kom och lyssna när FREEDOMtravel besöker mässan och inspirerar om resor genom NorraTyskland, Estland och Kroatien.

Missa inte detta!

FreedomTravel

Träffa Mästerkocken!

Vi har glädjen att meddela att du i år kommer få träffa Sveriges mästerkock, Gabriel Jonsson. Ta del av smakprov, grillning och mycket mer på utomhusområdet där Gabriel huserar. 

Mästerkocken Gabriel

Nyhet - Familjesöndag!

Söndagen bjuder på en extra festlig inramning för familjen där barnen får stå lite extra i centrum.

Häng med youtubestjärnorna Lets Feast som besöker mässan, ät en sockervadd, besök glassbilen som bjuder alla barn på glass - för att bara nämna några av dagens inslag. 

Läs mer och boka in familjesöndagen

Kids arena

Välkommen till Kids arena - barnens egna hall, där leken får stå i centrum. Här finns en lekavdelning med hoppborgar, pysselhörna, lekhörnor med playmobil och mycket mer där barnen lämnas i trygga händer hos våra utbildade pedagogiska ledare.

Kids arena

Bio

Elmia bio är ett uppskattat inslag på mässan för stora och små. Bion är öppen för alla mässbesökare, mässcampare, utställare och besökare.

På dagarna visas filmer för barnen och sen eftermiddag/kväll för de lite äldre.

Bio under mässan

Rosenlundsbadet

Nytt för iår! För dig som har flerdagarsband är det möjligt att köpa badentré till Rosenlundsbadet under mässans samtliga dagar till ett förmånligt pris. 

Äventyrsbad mässans alla dagar

Ungdomshäng

Kom och häng med nya och gamla kompisar. Här finns Nintendo, Playstation, Fussball, Air hockey och mycket mer. Självklart har vi gratis Wi-Fi.

Ungdomshäng

Oktoberfest

Du som har flerdagarsbiljett är välkommen till en äkta oktoberfest med tysk mat, öl i riktiga sejdlar och tyrolermusik som får taket att lyfta! Varmt välkommen till Norra Europas enda riktiga Oktoberfest i äkta Bavariansk stil!  

 

Oktoberfest

Danskvällar

I år kommer stjärnbanden Sannex och Titanix till Elmia och bjuder på dans för alla mässcampare, utställare och besökare med flerdagars entré. 

Läs mer om danskvällarna

Italiensk afton

Stor buffé med både varma- och kalla delikatesser från Italien dukas upp i Black and white på onsdagen. Kaffe inkluderat i priset.  

Läs mer och köp din biljett

Grillbuffé

Under torsdagen dukar vi upp en extra stor och lyxig grillbuffé med kött, fågel och fisk. Serveras med flera sallader och läckra såser. 

Läs mer och köp din biljett

Räkfrossa

Räkfrossa

Passa på att frossa i räkor och västerbottenpaj, salld, såser, ostar, bröd och kex. Kaffe inkluderat i priset. Bar med fullständiga rättigheter finns. 

Läs mer och köp din biljett

Trerätters middag

På lördagen dukar vi upp till trerätters middag. Kaffe är inkluderat i priset. Bar finns med fullständiga rättigheter.

Läs mer och boka din biljett

Följ oss på 

Facebook