Mässnyheter

Mästerkocken Peter G Nilsson

Den 6-10 september är det återigen dags för camparnas nyårsafton – Elmia Husvagn Husbil. Fjolårets succé Elmia Grill vidareutvecklas i år med egen webbsida för recept och filmer av mästerkocken Peter G Nilsson.

28 juni 2017 Läs mer

Besökare

Foto: Anna Hållams/Elmia

Camparnas mötesplats med stort M, bra försäljning för utställarna och fler besökare som fördelat sig jämnare över mässdagarna - så summeras Elmia Husvagn Husbil 2016.

11 september 2016 Läs mer

Freedomtravel

Under Elmia Husvagn Husbil 2016 har vi inte bara utställare, journalister och besökare i våra mässhallar. På Sydtorget står paret Bergström som bloggar på portalen freedomtravel.se. Helena och Peter Bergström som är från Stockholm bor i en husbåt och reser med husbil. Deras absolut största intresse är att resa med det sistnämnda ekipaget, gärna lite mer äventyrligt.

11 september 2016 Läs mer

Familjen Lindbladh
Familjen Lindblad har besökt den populära mässan i Jönköping sedan sex år tillbaka. I år skedde en inte helt oplanerad affär och de är nu ägare till en Polar 620 CTX Svit.

11 september 2016 Läs mer

Nu är Elmia Husvagn Husbil slut för den här gången. I år har mässan än en gång bjudit på en fantastiskt atmosfär med högtryck i hallarna på dagarna och feststämning på kvällarna. Elmia Husvagn Husbils teamet vill nu tacka alla utställare och besökare för det här året. 

11 september 2016 Läs mer

Sophie och Molly

Sophie och Molly

När mässredaktionens utsände tar en runda i hallarna för att intervjua besökare är det två unga damer som urskiljer sig lite extra i folkmyllret. Sophie springer runt med en walkie-talkie i högsta hugg med Molly hack i häl. Jag presenterar mig för tjejerna och blir glatt medbjuden till Hall D. Där träffar jag även Sophies föräldrar som visar sig vara den bloggande Polarfamiljen. 

11 september 2016 Läs mer

Morelo Empire Liner

Foto: Anna Hållams/Elmia

På Elmia Husvagn Husbil 2016 presenteras många olika husbilsmodeller. Morelo Empire Liner kan vara mässans absolut lyxigaste variant med en prislapp på över 4,5 miljoner kronor.

10 september 2016 Läs mer

Under Elmia Husvagn Husbil bor det lika många campare på mässområdet som det bor människor i Mora. Folkfesten är ett faktum och i år är mässan en dag längre än tidigare. "Camparnas nyårsafton" är säsongsfinalen som besökarna tillsammans firar in under den populära mässan. 

07 september 2016 Läs mer

Följ oss på 

Facebook

Annonser: