Populär planlösning tillbaka hos Frankia

Badrummet baktill och med en franskbädd på sidan. Frankia återkommer med sin populära planlösning i 840-modellen – enbart för den svenska marknaden.
– Den har varit oerhört efterfrågad, säger Andreas Hermansson, vd för Forsbergs Fritidscenter som är exklusiv återförsäljare av Frankia i Sverige.

Planlösningen har funnits tidigare, men tagits bort. Till 2014 är dock den populära lösningen tillbaka i Frankia 840, där det rymliga badrummet finns bakom dubbelsängen.
– Det är en specialbil för Sverige. Det har varit så stor förfrågan på den modellen, så vi bad Frankia att ta fram den igen, säger Andreas Hermansson.

Frankia har även tagit fram en ny lyxbil – Iveco 875 GD, som gör Sverigepremiär på Elmia Husvagn Husbil.
– Det är Frankias nya flaggskepp. En rymligt stor bil av yppersta kvalitet som är fullmatad. Vi har sett att 99 procent av Frankiaägarna skulle välja Frankia igen vid nyköp och nu finns det ett alternativ för de som tidigare har slagit i taket, säger Andreas Hermansson.

Forsbergs Fritidscenter är även distributör och specialagent åt både Concorde och Hobby och man satsar hårt på Elmia Husvagn Husbil.
– Vi har varit här under lång tid och det är en väldigt viktig mässa för oss. Vi går all in, säger Andreas Hermansson.

Publicerad
2013-09-12