Kompakt husbil utrustad med en lyxig lounge

Bürstner har märkt av att intresset ökar för smalare vagnar och på Elmia Husvagn Husbil visas den nydesignade Viseo upp för första gången på den svenska marknaden.

– Det drar mot mindre modeller igen, säger Jörgen Fornander, importansvarig på Bürstner Sverige.

Bürstners husbilar Viseo har genomgått en förvandling – med rakare liner i designen och en ny lounge i bakänden. Men den kanske största förändringen är att den är smalare än tidigare, nu 2,20 meter.

– Vi har märkt att folk börjar inse att det är smidigt med mindre modeller igen. Många åker två personer och vill ha det lite lyxigt. Då är Viseo ett bra alternativ, säger Jörgen Fornander.

Viseo finns i tre olika planlösningar och är välutrustad trots sin kompakta modell.

– Vi har fått med allt. Det ska bli kul att se hur den står sig. Loungen känns lyxig, där man kan slå sig ner i hörnsoffan och koppla av när man har kommit fram till sin destination, säger Jörgen Fornander.

På Elmia Husvagn Husbil presenterar också Bürstner nya jubileumsmodeller. För att uppmärksamma att Bürstner nästa år fyller 55 år har företaget tagit fram tre specialmodeller de kallar just Fifty five.

– De är jättefint utrustade med fina detaljer och sålde fantastiskt bra på Düsseldorfmässan. Vi tror väldigt mycket på dem, säger Jörgen Fornander.

Publicerad
2013-09-12