Mitt kök-mässan

Prime Wine Group kommer till Jönköping

Mousserande viner säljs mer än någonsin och på Mitt Kök-mässan finns det möjlighet till provsmakning och mingel. Prime Wine Group är en återkommande utställare på mässan och i år har de flera nyheter med sig till Jönköping.

Kristian Nilsson, PR-ansvarig på Prime Wine Group i Stockholm.– Vi ställer ut på många olika vinmässor eftersom vi tycker det är viktigt att få möjlighet att träffa slutkonsumenten och Mitt Kök är inte något undantag. Vin- och matmässor är verkligen enda tillfället att på riktigt kunna låta konsumenten provsmaka vinerna innan de handlar, säger Kristian Nilsson, PR-ansvarig på Prime Wine Group i Stockholm.

De ser fram emot att Mitt Kök-mässan i vår hålls på Elmia i Jönköping och ser det som en viktig uppgift att få träffa konsumenterna i Småland och höra vad de tycker om deras produkter. 
– Mitt Kök-mässorna lyckas alltid fånga en stor, intresserad besöksskara som vi hoppas att även Mitt Kök i Jönköping kommer göra, menar Kristian Nilsson.

Prime Wine Group tar alltid med några nyheter till mässorna för att konsumenterna ska få prova vin som de kanske inte testat tidigare och 2015 kommer inte vara något undantag. Det kommer spännande nyheter från välkända varumärken som Hardys, Pata Negra och Robertson. På årets mässa kommer besökarna att få ta del av flera smakrika Zinfandelviner och riktigt spännande mousserande viner, samt förhoppningsvis också flera ekologiska viner.

 

Vilka trender ser man bland svenskarnas vinkonsumerande? 
– Fruktiga viner säljer mer än någonsin, typ Zinfandel från USA eller Appassimento från Italien. Samtidigt ser vi att ett klassiskt vinland som Frankrike växer sig starkt igen. Mousserande viner säljer också mer än någonsin, avslutar Kristian Nilsson.

Publicerad
2015-03-04