Erbjuder kontroll och säkerhet

Sector Alarm har bra drag i sin monter under mässans andra dag. Många av borden i montern är upptagna av säljare som berättar om företagets produkter och erbjudande för nyfikna blivande kunder.
— Larm är en angelägenhet för alla idag, inte bara de som bor i slott, säger Rudi Hallak, Eventchef på Sector Alarm.

Sector Alarm har funnits i Sverige i 15 år, men är från början ett norskt företag.

— Vi erbjuder inbrotts-, brand- och trygghetslarm för alla åldrar och om inte det vore nog, säger Rudi Hallak, får våra kunder en garanterad säkerhet och då ingår även fria utryckningar.

I vanliga fall säljer man sina larm genom dörrknackning, men man gillar att exponera sitt varumärke på en mässa, dels för att möta nya kunder men samtidigt träffa befintliga kunder. Rudi menar:
— Idag handlar det om så mycket mera än bara ett larm som tjuter, det kan vara ett barn som har glömt nycklarna och som inte kommer in hemma som vi åker och släpper in, eller om någon stressat iväg till sin arbetsplats och misstänker att man glömde stänga av strykjärnet, då kollar vi det.

Tror du att markanden håller på att bli mättad?
— Det byggs ju hela tiden nya hus och föds nya människor, så det kommer alltid komma nya kunder.

Till mässan räknar Sector Alarm med att återvända:
— Detta är en bra mässa, det är kul att vara i Jönköping. Vi tycker att det är bra med så långa öppettider, för då behöver folk inte stressa hit, menar Rudi.

Publicerad
2015-04-25
Bilder
Utställarmonter
Sector Alarms monter på Elmia Vårsalong
Bild på Rudi Hallak
Rudi Hallak står i Sector Alarms monter