Så funkar det

Elmia Golf Center är utrustat med simulatorer och trackingutrustning från det världsledande märket Foresight Sports, samma utrustning som flera av världens bästa golfare använder.

Simulatorerna

I anläggningen finns 10 stycken takmonterade GCHawks som med precision mäter såväl klubb- och bolldata, allt för att du ska kunna analysera och utveckla din sving på den virtuella driving rangen.

Vill du hellre spela en 18-hålsrunda? Då kan du spela på några av världens bästa banor, som till exempel Pebble Beach Golf Links, Carnoustie, Real Club Valderrama och Royal Troon Golf Club.
Läs mer om våra  banor

Fyra spelare kan spela samtidigt på en bana, Är ni fler än två personer rekommenderar vi att ni bokar minst två timmar för att hinna spela igenom alla 18 hål.

Du väljer bland våra 26 olika banor. Se alla banorna här.

Nytt för säsongen - klubbor för uthyrning

I år har vi nya klubbor från Callaway för uthyrning. Herr- och damklubbor, för höger och vänsterspelare. De bokar du genom receptionen eller på tfn 036-15 21 10. Pris 150 SEK/bokning.

Elmia Golf Center I Jönköping I Simulator 2.jpg

Putting green

Förutom våra banor erbjuder vi en putting green och två platser för uppvärmning innan din bokade tid i våra simulatorer.

När du spelar en runda 9/18 hål gäller autoputtning när du landat på green. (via algoritm baserat på ditt angivna hcp). Det är därför bra att du också lägger lite tid på vår inomhusgreen för att träna på de korta slagen.
Du kan även träna på dina korta chippar här.

Elmia Golf Center I Jönköping I Puttinggreen.jpg

 

Elmia-Säkra möten-tänk på.jpg