Spela golf smittsäkert

Hälsa och säkerhet har alltid högsta prioritet för oss på Elmia. Elmia Golf Center är byggt i en av våra stora och välventilerade hallar med gott om utrymme.

Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och håller avstånd till varandra.

Vi delar upp starttiderna för våra 10 simulatorer så att inte alla startar samtidigt för att minimera risken för köbildning och erbjuder gott om sittplatser med möjligheten att sprida ut sig när man inte spelar.

Samtliga simulatorer har en egen lounge med tillgång till handsprit och utrustningen vid varje bana är framtagen med ett säkerhetstänk med möjlighet till enkel och säker desinficering. Maxantal vid varje simulatoryta och lounge är fyra personer. Vänta med att gå fram till din bokade simulator och tillhörande lounge och sittgrupp tills föregående sällskap har lämnat platsen.

Varje spelare har med sin egen utrustning, då vi inte tillhandahåller uthyrning av utrustning.

Vi ber alla våra besökare att hålla avstånd, tvätta och sprita händerna ofta och alltid vid ankomst innan du går till din bokade simulator. Avboka din tid på Elmia Golf Center vid minsta sjukdomssymptom.

Håll avstånd till övriga sällskap under din vistelse på Elmia Golf Center. Lämna inte din bokade simulatoryta och tillhörande lounge mer än nödvändigt. Visa respekt och håll avståndet till andra spelare när du använder putting greenen och uppvärmingsytorna.